Black Friday Rabatt på åpent Lean sertifiseringskurs!

 

Nå går vi crazy og slår til med store Black Friday rabatter for åpne Lean sertifiseringskurs som arrangeres våren 2018. Rabatten gjelder ved påmelding i perioden 20.Nov.- 26.Nov.

Lean sertifiseringskurs gir deg verktøykassen du trenger for å engasjere teamet ditt til og skape flyteffektivitet for kunden og som gir resultater på bunnlinjen.

Sjekk ut våre nyheter i brosjyren. Brosjyre Lean sertifiseringskurs.

Klikk her for å se kurskalender og mer informasjon om påmelding.

 

Deltagere på åpent Lean gult belte sertifiseringskurs høsten 2017.

Våre kursdeltagere anbefaler oss som Lean kursleverandør med 5,5 av 6 poeng på evalueringer. Vi har arrangert Lean sertifiseringskurs for både offentlige og private virksomheter. Tine, Difi, Sparebank1, Statens vegvesen, Statoil, Würth og Kongsberg maritime er noen av de som står på kundelisten vår. Vårt samarbeid med Høgskolen i Østfold gir oss faglig tyngde. Les mer om våre referanser.

 

“Kursleder Marny Østreng Unnli, er svært kunnskapsrik innen Lean både teoretisk og praktisk. Kursene  inneholder både faglig høy standard og formidlingen av teorien utføres med et stort engasjement som lett lar seg smitte til gruppen. Deltakerne blir aktivt involvert og kurset inneholder filmer og Lean spill som gjør at teorien sitter. Deltakerne på kursene kommer fra alle mulige bransjer som gjør erfaringsutvekslingen veldig spennende. Jeg kan trygt anbefale Marny som instruktør og Madisa Consulting som kurs leverandør innenfor Lean.” Ken Hågensen, Country manager Storage, ColliCare Logistics

 

Vi er opptatt av trygghet og langsiktig læring og tilbyr derfor 2 timer GRATIS rådgivning etter Lean svart belte sertifiseringskurs.

Deltagere på svart belte sertifisering besøker Circle K Norge AS og Lantmännen Unibake Norway AS for å lære om deres 10 år lange Lean-reise.

I tillegg har vi 3 meget spennende gjesteforelesere:

  1. Knut Vissmark, Senior Lean Prosjektleder for Kompetansesenter Lean og Kvalitet i DNB Bank ASA.

  2. Dr. Gunnar Andersson, førsteamanuensis Industriell Innovasjon Høgskolen i Østfold.

Les mer her.

 

DERFOR BØR DIN VIRKSOMHET BRUKE LEAN

-10%-40% økt produktivitet

-40%-100% bedre kvalitet

-50%-80% raskere leveringstid til kunden

-Bedre arbeidsmiljø og nærvær

-Skaper en lærende organisasjon

-Utvikler en kultur som arbeider med kontinuerlige forbedringer

Lean er en driftsstrategi der du involverer ditt team til å skape flyteffektivitet for kunden og det gir resultater på bunnlinjen. Lean er i vinden i både næringslivet og offentlig forvaltning. Med Lean sertifisering får du verdifull kompetanse om en driftsstrategi som bidrar til økt kostnadseffektivitet, økt flyteffektivitet og kontinuerlig forbedring. Kunnskapen hjelper deg og din virksomhet med å jobbe smartere for å oppnå resultater. Lean-virksomheter opplever økt kundetilfredshet på grunn av høyt fokus på kundens behov og krav til kvalitet. Strategien handler også om lederutvikling hvor medarbeidere blir involvert og får medbestemmelse som bidrar til å skape en forbedringskultur. Økt kvalitet oppnås ved å gjøre verdiskapende aktiviteter, forenkle prosesser, fjerne sløsing, variasjon og tidstyver. Med kundens behov i fokus i alle aktiviteter og medarbeidere som blir involvert i forbedringer sammen med en stor verktøykasse, bidrar Lean til økt lønnsomhet.

 

Oversikt over våre kursdatoer:

Dato
Lean
sertifiseringskurs
StedPåmeldings-
frist
Pris NOK
eks. mva.
EARLY BIRD
RABATT*
Siste dag
med rabatt
Beskrivelse
24 timer i døgnet hver dag Hvitt belte
NettkursIngenGRATISGRATISGRATISLes mer her.
24. - 25. septemberGult belte
Oslo. Linderud. 13. september10,500,-1,500,-5. juliLes mer her.
22. - 25. oktoberGrønt belte
Oslo. Linderud. 11. oktober19,500,-2,000,-23. augustLes mer her.
19. - 21. november &
3. - 5. desember
Svart belte
modul 1 & 2
Oslo. Linderud. 8. november28,500,-3,000,-26. septemberLes mer her.

Kursholder Marny Østreng UnnliMeld deg på våre populære kurs i dag!

E-post: marny@madisaconsulting.no

Ta kontakt med Marny på tlf. 92831395 om du har noen spørsmål om vårt Lean sertifiseringsprogram.