Vårt team

Madisa Consulting AS består av et team med Lean-entusiaster som til enhver tid har oppdatert fagkompetanse og lang erfaring. Vi har også samarbeid med flere høyt kvalifiserte aktører slik at vi kan tilby et enda større team.

Vi tilbyr Lean rådgivning, Lean sertifiseringer, kurs og spill til private og offentlige virksomheter. Vi tilbyr også prosesseffektivisering, logistikk rådgiving og management-for-hire.

 

Marny Østreng Unnli, Daglig leder
Tlf: 928 31 395
Marny er Lean-entusiast og daglig leder i Madisa Consulting.
Hun sertifisert Lean Black belt & har en bachelor i Business Administration fra Bowling Green State University.
Hun har bred kompetanse og operasjonell ledererfaring innen Lean og logistikk fra internasjonale selskaper.
Marny leverer Lean rådgivning, kurs, sertifiseringer og spill. Hun underviser også på Høgskolen i Østfold og har vært gjesteforeleser på Høyskolen Kristiania.
Kursdeltagere gir hennes formidlingsevne 5,5 av 6 poeng på evalueringer.
Som rådgiver og fasilitator blir hun betegnet som inspirerende og kunnskapsrik.
Marny liker å jobbe med mennesker og spille kunden god.
Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kunden har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.
Som tidligere Norgesmester og Amerikansk universitetsmester (NCAA) i turn, stiller Marny strenge krav til å levere beste kvalitet i hennes målrettede og strukturerte arbeid.
Thor Eirik Lobben, Senior rådgiver
Tlf: 902 20 725

Vår samarbeidspartner Thor Eirik Lobben er daglig leder i Teamkonsult AS, har bakgrunn fra forsvaret og har jobbet med salg og ledelse i flere roller og bransjer i 25 år. Han har jobbet 5 år som rådgiver og salgssjef innen IT-opplæring, og 9 år som daglig leder i Hank Sport AS før han startet Teamkonsult i 2015.
Thor Eirik leverer Lean rådgivning, kurs, sertifiseringer og spill.
Thor Eirik har fokus på godt og effektivt samspill med kollegaer og forretningsforbindelser som en suksessfaktor i Lean, teamarbeid, salg og ledelse. Han er Certified DiSC® Trainer og Sertifisert Lean svart belte – Lean Manager MC. Thor Eirik jobber strukturert og målrettet med fokus på kundeverdi i prosessene.
Espen Haldorsen, Senior rådgiver
Tlf: 930 55 306

Vår samarbeidspartner, Espen Haldorsen er daglig leder i Level 9 Logistics AS og senior rådgiver innenfor optimalisering av varestrømmer, systemutvikling og data science. Espen har de siste 20 årene jobbet som rådgiver for større logistikkintensive virksomheter med egen produksjon og salg av varer. For disse virksomhetene har forretningsutvikling, prosessoptimalisering og utvikling av konkurransefortrinn for økt lønnsomhet vært i fokus. I tillegg til bred erfaring i arbeid med utvikling av prosesser har han spisskompetanse innenfor vareflyt og transport.
Espen leverer Lean rådgivning, kurs, sertifiseringer og spill. Espen har operativ erfaring fra ledende stillinger innenfor logistikk og er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.
På fritiden er Espen nestleder i styret i Stiftelsen Nannestad Skisenter og en aktiv kiter både på snø og vann.
Aleksander Unnli, Styremedlem
Tlf: 953 01 970

Aleksander bidrar med mange gode strategiske innspill basert på sin lange erfaring innen Lean og logistikkoptimalisering.
Han er Lean svart belte sertifisert og har ledererfaring fra Forsvaret, Unil, Rema 1000, Europris og Asko.
Han er ikke aktivt med i den daglige operasjonelle driften, men bidrar ofte til teamet med sin solide kompetanse.
Aleksander sørger også for at IT-systemer fungerer og er med på klargjøring til leveranser.
Lars-Marius Østreng Nes, kontormedarbeider

Lars-Marius hjelper til med kontorarbeid ved behov.

close
Sign Up

Velkommen!

Fyll ut skjemaet nedenfor for å
motta Lean-artikler, inspirasjon
og nyheter på e-post.

Kontaktinformasjonen blir ikke videreformidlet og du
kan selvfølgelig melde deg av når som helst.

Madisa