Vårt team

Madisa Consulting AS består av et team med Lean-entusiaster som til enhver tid har oppdatert fagkompetanse og lang erfaring. Vi har også samarbeid med flere høyt kvalifiserte aktører slik at vi kan tilby et enda større team.

Vi tilbyr Lean rådgivning, Lean sertifiseringer, kurs og spill til private og offentlige virksomheter. Vi tilbyr også prosesseffektivisering, logistikk rådgiving og management-for-hire.

 

Marny Østreng, Daglig leder
Tlf: 928 31 395
Marny er Lean-entusiast og daglig leder i Madisa Consulting.
Hun sertifisert Lean Black belt & har en bachelor i Business Administration fra Bowling Green State University.
Hun har bred kompetanse og operasjonell ledererfaring innen Lean og logistikk fra internasjonale selskaper.
Marny leverer Lean rådgivning, kurs, sertifiseringer og spill. Hun underviser også på Høgskolen i Østfold og har vært gjesteforeleser på Høyskolen Kristiania.
Kursdeltagere gir hennes formidlingsevne 5,5 av 6 poeng på evalueringer.
Som rådgiver og fasilitator blir hun betegnet som inspirerende og kunnskapsrik.
Marny liker å jobbe med mennesker og spille kunden god.
Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kunden har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.
Som tidligere Norgesmester og Amerikansk universitetsmester (NCAA) i turn, stiller Marny strenge krav til å levere beste kvalitet i hennes målrettede og strukturerte arbeid.
Thor Eirik Lobben, Senior rådgiver
Tlf: 902 20 725

Vår samarbeidspartner Thor Eirik Lobben er daglig leder i Teamkonsult AS, har bakgrunn fra forsvaret og har jobbet med salg og ledelse i flere roller og bransjer i 25 år. Han har jobbet 5 år som rådgiver og salgssjef innen IT-opplæring, og 9 år som daglig leder i Hank Sport AS før han startet Teamkonsult i 2015.
Thor Eirik leverer Lean rådgivning, kurs, sertifiseringer og spill.
Thor Eirik har fokus på godt og effektivt samspill med kollegaer og forretningsforbindelser som en suksessfaktor i Lean, teamarbeid, salg og ledelse. Han er Certified DiSC® Trainer og Sertifisert Lean svart belte – Lean Manager MC. Thor Eirik jobber strukturert og målrettet med fokus på kundeverdi i prosessene.
Per-Olav Haugen, Senior rådgiver
Tlf: 971 17 565
Vår samarbeidspartner Per-Olav Haugen er daglig leder i Haugen Logistikk, og har jobbet som Leanrådgiver siden 2003. Per-Olav er sertifisert Lean Black Belt og Lean Manager MC, og leverer Lean rådgivning, kurs, spill og sertifiseringer. Han jobbet tidligere med salg og ledelse i flere roller og bransjer, blant annet har han 10 år i ledelsen for to logistikkselskaper i Oslo. Han bygget opp selskapene innen lokal- og landsdekkende distribusjon, transport, TPL lagerhoteller og speditørterminaler.
Han har vært Lean- og logistikkrådgiver for en lang rekke norske og internasjonale selskaper. Forøvrig virksomhetsutvikler, kjededriftkoordinator, prosjektleder, faglærer, innleid ressurs og coach. Overføringsverdien av hans omfattende kompetanse får nye kunder stor nytte av. Han er dyktig på å finne smarte optimale løsninger. Er inspirerende og engasjert, - en teambygger som liker å få mennesker til å føle seg dyktige og verdsatt i sin jobb. Han går strukturert og målrettet frem med fokus på å optimalisere prosessene i verdikjeden, skape kundeverdi, samt utvikle konkurransefortrinn for økt lønnsomhet. I disse tider er han spesielt opptatt av at virksomheter gjennomfører kontinuerlig forbedringer og skaper bærekraftige verdier.
Espen Haldorsen, Senior rådgiver
Tlf: 930 55 306

Vår samarbeidspartner, Espen Haldorsen er daglig leder i Level 9 Logistics AS og senior rådgiver innenfor optimalisering av varestrømmer, systemutvikling og data science. Espen har de siste 20 årene jobbet som rådgiver for større logistikkintensive virksomheter med egen produksjon og salg av varer. For disse virksomhetene har forretningsutvikling, prosessoptimalisering og utvikling av konkurransefortrinn for økt lønnsomhet vært i fokus. I tillegg til bred erfaring i arbeid med utvikling av prosesser har han spisskompetanse innenfor vareflyt og transport.
Espen leverer Lean rådgivning, kurs, sertifiseringer og spill. Espen har operativ erfaring fra ledende stillinger innenfor logistikk og er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.
På fritiden er Espen nestleder i styret i Stiftelsen Nannestad Skisenter og en aktiv kiter både på snø og vann.
Lars-Marius Østreng Nes, kontormedarbeider

Lars-Marius er Lean gult belte sertifisert. Han hjelper til med kontorarbeid ved behov. Ellers så jobber han som tømrer og utdanner seg til prosjektleder på fagskolen i Østfold.

close
Sign Up

Velkommen!

Fyll ut skjemaet nedenfor for å
motta Lean-artikler, inspirasjon
og nyheter på e-post.

Kontaktinformasjonen blir ikke videreformidlet og du
kan selvfølgelig melde deg av når som helst.

Madisa