Interne Lean kurs og sertifiseringer

Vi lykkes, når våre kunder får resultater. 

Målet er å skape selvgående kunder som vil høste frukter i mange år.

Europris på internt Lean gult belte sertifiseringskurs

Vi tilbyr interne, skreddersydde Lean kurs og sertifiseringer for alle typer virksomheter, både i privat næringsliv og i offentlig sektor.

Lean sertifiseringskursene gir deg verktøykassen og tankesettet du trenger for å skape resultater på bunnlinjen og en kultur for kontinuerlig forbedring.

Over 1000 kursdeltagere anbefaler oss som leverandør med 5,5 av 6 poeng på evalueringer.

Les om våre referanser her.

 

Vi  er fleksible og hjelper deg med å tilpasse oppbygningen på kursene, kursmetodikk og innhold tilpasset til din interne strategi.

Noen eksempler på hvordan et internt kurs kan gjennomføres:

  • Standard Lean sertifiseringskurs med hvitt, gult, grønt og svart belte sertifisering. Se mer informasjon sertifiseringskursene nedenfor.

    • Vi kan legge til skreddersøm med ledelsesmetoder og verktøy som vi eller virksomheten selv har utviklet.

  • Lean-spill.

  • Konkret Lean-metode. F.eks: Ledelse, strategiplanlegging med Hoshin Kanri, 5S, tavlemøter, problemløsning, verdistrømanalyse, etc.

  • Kombinasjon av Lean-teori og praktisk gjennomføring med konkret Lean-metode. Dette er mye brukt med metoden 5S.

  • En konkret problemstilling som skal løses med våre Lean-metoder.

  • Kombinasjon av de overnevnte med e-læring.

 

På våre Lean sertifiseringskurs kan du oppleve edutainment – underholdende læring! Du får inspirerende motivasjons-“boostere” med Lean-spill – en praktisk tilnærming og en pedagogisk variasjon som gir økt læringseffekt. I tillegg til Lean teori, kan kursene krydres med diskusjoner, oppgaver, business-caser, bedriftsbesøk, gjesteforelesere, eksempler fra virkeligheten og filmer.

Vi bruker et enkelt og folkelig språk samtidig som grunnleggende Lean begreper blir ivaretatt.

Teorien er basert på ulike typer Lean litteratur og videreutvikles kontinuerlig når ny kunnskap kommer i det globale markedet. Teorien er også benyttet på undervisning på Høgskolen i Østfold som er akkredditert av NOKUT.

Som Lean-entusiaster vet vi at oppmerksomheten er høyest og læringen mest effektiv når man utfører selv og lærer bort til andre. Derfor er kurs-metodikken tilpasset disse prinsippene og blir benyttet i større grad ettersom vanskelighetsgraden på de ulike nivåene øker.

 

“Madisa Consulting har bistått Trøgstad Sparebank med Lean-kurs for ledergruppen samt Lean gult, grønt og svart belte sertifiseringskurs med god oppfølging i etterkant. Ledergruppen fikk bekreftet at Lean skal være en del av vår strategi da det gir oss mange gevinster.

Sertifiseringskursene var meget bra med en rød tråd og en god progressiv og pedagogisk oppbygning gjennom gult, grønt og svart belte. Lean-spillene gjorde dette veldig konkret og det var et trygt miljø med mange gode diskusjoner mellom deltagerne. På svart belte var det verdifullt at vi fikk se hvordan Lean praktiseres gjennom bedriftsbesøk og eksterne forelesere.

Dette var så bra at jeg vil anbefale dette til andre. Vi gleder oss til et fortsatt godt samarbeid. ”

Anne Cathrine Lunder. Salgsleder/autorisert finansiell rådgiver Trøgstad sparebank.

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 4 nivåer: Lean hvitt, gult, grønt og svart belte.

Hvitt belte er ikke obligatorisk for å gå på gult belte. Hvitt belte gir deg en GRATIS introduksjon til Lean via e-læringskurs.

For å bli sertifisert på gult, grønt og svart belte, må kurset for hvert trinn gjennomføres, hjemmelekse presenteres (kun grønt og svart belte) og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte!

 

Klikk på beltene på bildene nedenfor for å lese mer: 

 

 

 

 

Kurs-instruktører

Madisa Consulting AS består av et team med Lean-entusiaster som til enhver tid har oppdatert fagkompetanse og lang erfaring.

Vi underviser periodisk på Høgskolen i Østfold, fagskoler og har vært gjesteforeleser på Høyskolen Kristiania. Dette gir oss faglig tyngde og viser at vi har høy kvalitet på undervisningen.

Vi har også samarbeid med flere høyt kvalifiserte aktører. Les mer om noen av våre dyktige konsulenter her.

 

Pris

Kontakt oss gjerne for et godt tilbud på Lean kurs og sertifisering. Leveranser som inngår i prisen spesifiseres i tilbudet.