Interne Lean kurs og sertifiseringer

Vi lykkes, når våre kunder får resultater. 

Målet er å skape selvgående kunder som vil høste frukter i mange år.

Fornøyde deltagere på internt kurs hos vår flinke kunde K. Ekrheim.

Madisa Consulting tilbyr interne skreddersydde Lean kurs og sertifiseringer for alle typer virksomheter, både i privat næringsliv og i offentlig sektor.

Lean sertifiseringskurs gir deg verktøykassen og tankesettet du trenger for å skape resultater på bunnlinjen.

Våre kursdeltagere anbefaler oss som leverandør med 5,5 av 6 poeng på evalueringer. Les om våre referanser her.

Vi tilpasser oppbygningen på våre kurs, kursmetodikk og innhold til våre kunders behov. Kurset skal være hensiktsmessig sett i forhold til kundens strategier.

Noen eksempler på hvordan et internt kurs kan gjennomføres:

  • Standard Lean sertifiseringskurs med hvitt, gult, grønt og svart belte sertifisering

  • Lean-spill

  • Konkret metode. F.eks: Ledelse, strategiplan med Hoshin Kanri, A3 eller verdistrømanalyse.

  • Kombinasjon teori og praktisk gjennomføring med konkret metode. Dette er mye brukt med metoden 5S.

  • En konkret problemstilling som skal løses med våre metoder

  • Kombinasjon av de overnevnte med e-læring

På alle våre kurs har vi  en pedagogisk variasjon som gir økt læringseffekt. Vi bruker et enkelt og folkelig språk samtidig som grunnleggende Lean begreper blir ivaretatt. Teorien er basert på ulike typer Lean litteratur og videreutvikles kontinuerlig når ny kunnskap kommer i det globale markedet. Teorien er også benyttet på undervisning på Høgskolen i Østfold som er akkredditert av NOKUT.

I tillegg til Lean teori, krydres kursene med gode eksempler, filmer, diskusjoner og oppgaver. Vi kan også hente inspirasjon fra andre med gjesteforeleser og bedriftsbesøk.

På våre åpne kurs kan vi også bruke edutainment – underholdende læring! Du får inspirerende motivasjons-“boostere” med Lean-spill – en praktisk tilnærming og en pedagogisk variasjon som gir økt læringseffekt. Les mer om Lean-spill her.

“Madisa Consulting har bistått Trøgstad Sparebank med Lean-kurs for ledergruppen samt Lean gult, grønt og svart belte sertifiseringskurs med god oppfølging i etterkant. Ledergruppen fikk bekreftet at Lean skal være en del av vår strategi da det gir oss mange gevinster.

Sertifiseringskursene var meget bra med en rød tråd og en god progressiv og pedagogisk oppbygning gjennom gult, grønt og svart belte. Lean-spillene gjorde dette veldig konkret og det var et trygt miljø med mange gode diskusjoner mellom deltagerne. På svart belte var det verdifullt at vi fikk se hvordan Lean praktiseres gjennom bedriftsbesøk og eksterne forelesere.

Dette var så bra at jeg vil anbefale dette til andre. Vi gleder oss til et fortsatt godt samarbeid. ”

Anne Cathrine Lunder. Salgsleder/autorisert finansiell rådgiver Trøgstad sparebank.

 

Kurs-instruktører

Madisa Consulting AS består av et team med Lean-entusiaster som til enhver tid har oppdatert fagkompetanse og lang erfaring.

Vi underviser periodisk på Høgskolen i Østfold og har vært gjesteforeleser på Høyskolen Kristiania. Dette gir oss faglig tyngde og viser at vi har høy kvalitet på undervisningen.

Vi har også samarbeid med flere høyt kvalifiserte aktører. Les mer om noen av våre konsulenter her.

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 4 nivåer: Lean hvitt, gult, grønt og svart belte.

Hvitt belte er ikke obligatorisk for å gå på gult belte. Hvitt belte gir deg en GRATIS introduksjon til Lean via nettkurs.

For å bli sertifisert på gult, grønt og svart belte, må kurset for hvert trinn gjennomføres, hjemmelekse presenteres (kun grønt og svart belte) og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte!

 

Klikk på beltene på bildene nedenfor for å lese mer: 

 

 

 

 

Pris

Kontakt oss for et godt tilbud. Leveranser som inngår i prisen spesifiseres i tilbudet.