Lean kurs/sertifiseringer

Madisa Consulting tilbyr Lean sertifiseringskurs, skreddersydde bedriftsinterne Lean sertifiseringer, Lean kurs og foredrag etter dine behov. Lean-spillet "case gokart" og 5S er spesielt populært. Klikk her for å se kurskalenderen og informasjon om påmelding. 

 

Lean sertifiseringskurs gir deg verktøykassen du trenger for å engasjere teamet ditt til og skape flyteffektivitet for kunden som gir resultater på bunnlinjen. Med Lean kan du skape 10-40 % økt produktivitet, 50%-80% raskere leveringstid og flere kostnadseffektiviserende resultater.

10% rabatt pr. deltager!  Gjelder ved påmelding av 2 eller flere deltakere samtidig på åpent Lean sertifiseringskurs. 

Våre kursdeltagere anbefaler oss som leverandør med 5,5 av 6 poeng på evalueringer. Les om våre referanser her.

 

På våre kurs bruker vi edutainment - underholdende læring! Du får inspirerende motivasjons-"boostere" med Lean-spill - en praktisk tilnærming og en pedagogisk variasjon som gir økt læringseffekt. I tillegg til Lean teori, krydres kursene med diskusjoner, oppgaver, business-caser, bedriftsbesøk, gjesteforelesere, eksempler fra virkeligheten og filmer.

 

Lean-spill er lærerikt og gøy. Bildet viser kursdeltagere som gjennomfører simuleringen.

Lean-spill er lærerikt og en motivasjonsbooster. Bildet viser kursdeltagere som gjennomfører simuleringen case gokart på Lean gult belte sertifiseringskurs.

Vi underviser også i Lean på Høgskolen i Østfold og har den faglige tyngden du trenger.

 

«Kurset har gitt oss alle en «boost» for å kjøre på med Lean og tildele mer ansvar for å få en bedre hverdag. Det er positivt at en utenforstående aktør som Madisa Consulting, gir oss økt kompetanse i et annerledes perspektiv og forsterker mitt ønske om fremdrift.»  Tobias Bryntesson, Tine.

 

Vi er opptatt av trygghet og langsiktig læring og tilbyr derfor 2 timer GRATIS rådgivning etter utført Lean svart belte sertifiseringskurs.  

 

 

Lean sertifiseringsprogram

Lean sertifiseringsprogram

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 3 nivåer: Lean gult, grønt og svart belte.

For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte!

Kurskalenderen gir deg oversikt over oppsatte kurs og påmeldingsfrister.

Kurset gjennomføres på Thon hotell Linne som ligger sentralt i Oslo og er enkelt å komme til både med bil og med kollektiv-trafikk fra Gardemoen og Oslo S. De har en fantastisk lunsj og treningsrom. 

 

 

 

Klikk på beltene på bildene nedenfor for å lese mer: 

 

Om Kursholder: Marny Østreng Unnli

Kursholder Marny Østreng Unnli

Daglig leder og senior rådgiver Marny Østreng Unnli fra Madisa Consulting AS er kursholder. Marny er Lean-entusiast, sertifisert Lean Black belt & har en bachelor i Business Administration fra Bowling Green State University. Hun har bred kompetanse og operasjonell ledererfaring fra internasjonale selskaper. Hun underviser også på Høgskolen i Østfold.

Kursdeltagere gir Marny’s formidlingsevne 5,5 av 6 poeng på evalueringer. Som kursinstruktør blir hun betegnet som inspirerende og kunnskapsrik. Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kursdeltageren har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.

Som tidligere Norgesmester og Amerikansk universitetsmester i turn, stiller hun strenge krav til å levere beste kvalitet i hennes målrettede og strukturerte arbeid.

 

 

Leveranser som inngår i prisen

 • Topp kvalitet av kursinnhold (5,5 av 6 poeng på evalueringer)

 • Kurs-dokumentasjon

 • Innrammet sertifiseringsbevis ved bestått eksamen

 • Flott gult, grønt eller svart belte

 • Deilig lunsj-buffet, snacks, kaffe, te og isvann hele dagen

 • Gratis parkering

 • Inspirasjon!

 

Pris

Priser er spesifisert under hver sertifisering.

Ved 2 eller flere deltakere fra samme virksomhet får du 10 % rabatt pr. deltager. 

Vil du ha en nedbetalingsplan mot en kredittsjekk? Det fikser vi. Kontakt oss her.

 

Salgsbetingelser

 • Påmelding er bindende.

 • Ved avbestilling/endring før påmeldingsfristen, refunderes 100 % av deltakeravgiften.

 • Ved avbestilling/endring etter påmeldingsfristen og inntil 5 dager før oppstart av kurset, refunderes 50% av deltakeravgiften.

 • Ved avbestilling/endring etter påmeldingsfristen og inntil 4 dager før oppstart eller under kurset, er det ingen refusjon.

 • Avbestilling gjøres skriftlig til marny@madisaconsulting.no

 • Det tas forbehold om nok antall påmeldte for at kurset skal avholdes

 • Force Majeure: Hendelser utenfor Madisa Consulting's kontroll før/under arrangementet, gir oss rett til å kansellere bestillingen. Ved slike hendelser vil vi finne en god løsning for nytt arrangement.

 

 

Har du spørsmål om Lean, tidstyver eller våre sertifiseringskurs?

Ta kontakt med Marny på tlf 928 31 395.

close
Sign Up

Velkommen!

Fyll ut skjemaet nedenfor for å
motta Lean-artikler, inspirasjon
og nyheter på e-post.

Kontaktinformasjonen blir ikke videreformidlet og du
kan selvfølgelig melde deg av når som helst.

Madisa