Lean Svart belte sertifisering

Svart belte sertifisering

Lean Svart belte Sertifisering

 

Det høyeste utdanningsnivået innen Lean hos oss! Sammen med sertifiseringen får du også tittelen Lean manager MC!

 

VÅR ERFARING ER AT DU TJENER INN KURSAVGIFTEN OG MER TIL I DIN VIRKSOMHET HVIS DU AKTIVT BRUKER DET DU HAR LÆRT ETTER AT DU HAR BESTÅTT VÅRT LEAN SERTIFISERINGSPROGRAM.

 

Med svart belte får du grundig fordypning og trening i Lean som gir forutsetninger til å planlegge, iverksette og lede forbedringsarbeidet. Du vil også kunne lære bort Lean til kollegaer i din virksomhet for å skape en lærende organisasjon. Kurset er påbygning fra gult og grønt belte og varer i 6 dager.

 

På våre kurs bruker vi edutainment - underholdende læring! Du får inspirerende motivasjons-"boostere" med Lean-spill - en praktisk tilnærming og en pedagogisk variasjon som gir økt læringseffekt. I tillegg til Lean teori, krydres kursene med diskusjoner, oppgaver, business-caser, bedriftsbesøk, gjesteforelesere, eksempler fra virkeligheten og filmer.

 

10% rabatt pr. deltager! Gjelder ved påmelding av 2 eller flere deltakere samtidig på åpent Lean sertifiseringskurs.

 

Vi skal se hvordan Lean kan praktiseres med bedriftsbesøk til Lantmännen Unibake Norway AS og Circle K Norge AS (Tidligere Statoil Fuel & retail AS).

 

I tillegg har vi 3 meget spennende gjesteforelesere:

Dr. Gunnar Andersson, førsteamanuensis Industriell Innovasjon Høgskolen i Østfold og styremedlem i Lean forum Østfold. Gunnar har besøkt Toyota i Japan og vil fortelle om sine møter med ledelse, "senseier" og produksjon. Hva kan vi lære av Toyota for å bli bedre på Lean-ledelse i Norge?

Dr. Gunnar Andersson, førsteamanuensis Industriell Innovasjon Høgskolen i Østfold og styremedlem i Lean forum Østfold. Gunnar har besøkt Toyota i Japan og vil fortelle om sine møter med ledelse, "senseier" og produksjon. Hva kan vi lære av Toyota for å bli bedre på Lean-ledelse i Norge?

Knut Vissmark er Senior Lean Prosjektleder for Kompetansesenter Lean og Kvalitet i DNB Bank ASA.
Han vil fortelle om hvordan DNB jobber med Lean i en stor organisasjon og beskrive hvordan Lean-arbeidet er litt annerledes i en tjeneste-virksomhet.

Jon Anders Høntorp er R&D manager på Ekornes beds AS som utvikler og produserer varemerket Svane®. Han vil fortelle om hvordan de, med inspirasjon fra Lean Startup metoden, jobber med innovasjon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våre kursdeltagere gir oss 5,5 av 6 poeng på kursets innhold på evalueringer.

 

Kursrekkene gir gode metoder for forbedrings- og effektiviseringsarbeid, men fokuserer også sterkt på verdier, kvalitet og kultur i organisasjoner. Denne tilnærmingen øker relevansen for LEAN i offentlig sektor, og gjør det enklere og implementere LEAN-kunnskap mot tidligere kompetanse og erfaring. Kursene er lagt opp på en slik måte at det fremmer stor deltagelse og aktivitet hos kursdeltagerne hele tiden gjennom diskusjoner, refleksjoner, praktiske (og morsomme!) oppgaver, hjemmeoppgaver og eksamener. Det er utfordrende å "være på" hele tiden, men læringsutbytte blir så enormt mye større. Kursleder stiller positive krav til deltagerne, og krever alltid mer av seg selv. Kursrekkens innhold stemmer godt overens med målene for hvert kurs. Det er en absolutt fordel at kursene holdes på tvers av bransjer - som kursdeltagere sitter vi igjen med langt flere perspektiver på eget LEAN-arbeid.

Anne Sofie Andersen, Kommunalsjef Rakkestad kommune.

 

Kurset gjennomføres i Oslo. Sjekk ut kurskalenderen for neste Lean sertifiseringskurs og påmelding.

Målgruppe

Kurs-deltageren må være Lean Gult belte sertifisert og Lean Grønt belte sertifisert.

Svart belte sertifisering passer for lean-navigatør, lean-ansvarlig, ledere og fremtidens ledere.

 

Sertifiseringskriterier

For å bli sertifisert må kurset gjennomføres og 2 hjemmelekser presenteres for kursdeltagerne.

I tillegg må 2 skriftlige eksamen fullføres og oppnå minimum 80 % korrekt. De som ikke består eksamen får kursbevis for deltakelse, men blir ikke sertifisert.

 

Varighet

Kurset varer i 6 dager med 2 treff av 3 dager med oppstart kl 09:00 og avslutning kl. 15:45.

 

Sted

Våre kurs arrangeres på Thon hotell Linne som ligger sentralt i Oslo og er enkelt å komme til både med bil og med kollektiv-trafikk fra Gardemoen og Oslo S. De har en fantastisk lunsj og treningsrom.

Kontakt oss for å få rabatt på hotellovernattingen! Jo tidligere bestilling, jo bedre pris.

 

Kurs-instruktører

Madisa Consulting AS består av et team med Lean-entusiaster som til enhver tid har oppdatert fagkompetanse og lang erfaring.

Vi underviser periodisk på Høgskolen i Østfold og har vært gjesteforeleser på Høyskolen Kristiania. Dette gir oss faglig tyngde og viser at vi har høy kvalitet på undervisningen.

Vi har også samarbeid med flere høyt kvalifiserte aktører. Les mer om noen av våre konsulenter her.

 

Pris

Priser og Early bird rabatt er spesifisert under kurskalenderen.

10% rabatt pr. deltager ved påmelding av 2 eller flere deltakere samtidig fra samme virksomhet.

Vil du ha en nedbetalingsplan mot en kredittsjekk? Det fikser vi. Kontakt oss her.

 

Salgsbetingelser

Klikk her for å se salgsbetingelser.

 

grunder

Ta kontakt med Marny Østreng Unnli

på tlf 928 31 395

om du har spørsmål om

Lean eller våre sertifiseringskurs.

close
Sign Up

Velkommen!

Fyll ut skjemaet nedenfor for å
motta Lean-artikler, inspirasjon
og nyheter på e-post.

Kontaktinformasjonen blir ikke videreformidlet og du
kan selvfølgelig melde deg av når som helst.

Madisa