Black Friday Rabatt på

Lean sertifiseringskurs!

Entusiastiske deltagere under Case gokart på Lean gult belte sertifiseringskurs høst 2016.

Entusiastiske deltagere under Case gokart på Lean gult belte sertifiseringskurs høst 2016.

Madisa Consulting AS har allerede markedets beste priser på Lean sertifiseringskurs. Nå går vi crazy og slår til med store Black Friday rabatter for åpne Lean sertifiseringskurs som arrangeres i 2017. Tilbudet gjelder ved påmelding i perioden 25.11.16- 28.11.16.

Lean sertifiseringskurs gir deg verktøykassen du trenger for å engasjere teamet ditt til og skape flyteffektivitet for kunden og som gir resultater på bunnlinjen.

Sjekk ut våre nyheter i brosjyren. Brosjyre Lean sertifiseringskurs.

Klikk her for å se kurskalender og mer informasjon om påmelding.

Våre kursdeltagere anbefaler oss som Lean kursleverandør med 5,5 av 6 poeng på evalueringer. Vi har arrangert Lean sertifiseringskurs for både offentlige og private virksomheter. Tine, Difi, Sparebank1, Statens vegvesen, Statoil, Würth og Kongsberg maritime er noen av de som står på kundelisten vår. Vårt samarbeid med Høgskolen i Østfold gir oss faglig tyngde. Les mer om våre referanser.

 

“Lean sertifiseringskursene var veldig lærerike og ga oss et solid grunnlag for å kunne gjennomføre LEAN i egen bedrift. Vi ble alle bitt av «LEAN-basillen» under spillet «Case Go-kart», som ikke bare var utrolig morsomt, men også ga oss alle en forståelse av LEAN i praksis.” Gunn Myrseth, Systemkoordinator, Würth Norge AS

 

Lean black friday

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi er opptatt av trygghet og langsiktig læring og tilbyr derfor 2 timer GRATIS rådgivning etter Lean svart belte sertifiseringskurs.

 

Deltagere på svart belte sertifisering besøker Circle K Norge AS og Lantmännen Unibake Norway AS for å lære om deres 10 år lange Lean-reise.

 

I tillegg har vi 2 meget spennende gjesteforelesere på Lean svart belte sertifiseringskurs:

Dr. Gunnar Andersson, førsteamanuensis Industriell Innovasjon Høgskolen i Østfold og styremedlem i Lean forum Østfold. Gunnar har besøkt Toyota i Japan og vil fortelle om sine møter med ledelse, “senseier” og produksjon. Hva kan vi lære av Toyota for å bli bedre på Lean-ledelse i Norge?

 

 

Lean-virksomheter opplever økt kundetilfredshet på grunn av høy fokus på å finne smartere måter til å dekke kundens behov til kvalitet. Strategien handler også om lederutvikling hvor medarbeidere blir involvert og får medbestemmelse for å skape en forbedringskultur. Dette fører til økt motivasjon og forankring som er positivt for arbeidsmiljøet og reduserer sykefraværet. Økt kvalitet oppnås ved å gjøre verdiskapende aktiviteter, forenkle prosesser, fjerne sløsing, variasjon og tidstyver. Med kundens behov i fokus i alle aktiviteter og medarbeidere som blir involvert i forbedringer sammen med en stor verktøykasse, bidrar Lean til økt lønnsomhet.

 

Oversikt over våre kursdatoer:

Dato
Lean
sertifiseringskurs
StedPåmeldings-
frist
Pris NOK
eks. mva.
EARLY BIRD
RABATT*
Siste dag
med rabatt
Beskrivelse
24 timer i døgnet hver dag Hvitt belte
NettkursIngenGRATISGRATISGRATISLes mer her.
24. - 25. septemberGult belte
Oslo. Linderud. 13. september10,500,-1,500,-5. juliLes mer her.
22. - 25. oktoberGrønt belte
Oslo. Linderud. 11. oktober19,500,-2,000,-23. augustLes mer her.
19. - 21. november &
3. - 5. desember
Svart belte
modul 1 & 2
Oslo. Linderud. 8. november28,500,-3,000,-26. septemberLes mer her.

Kursholder Marny Østreng UnnliMeld deg på våre populære kurs i dag!

E-post: marny@madisaconsulting.no

Ta kontakt med Marny på tlf. 92831395 om du har noen spørsmål om vårt Lean sertifiseringsprogram.