Gratulerer til Lean svart belte sertifiserte! Takk for terningkast 6!

8.12.2017

Vi bøyer oss i hatten! Denne flotte buketten anbefaler Madisa Consulting som kursleverandør med 6 av 6 poeng på evalueringen fra åpent Lean svart belte sertifiseringskurs.

En stor takk til deltagere fra Apotek1, Europris, Røros E-verk, Fazit Consulting, Exebenus og flere til for solid engasjement og 6 inspirerende dager.

Her er noen kommentarer fra deltagerne:

Vi er så stolte over resultatene på evalueringen. Deltagerne anbefaler Madisa Consulting som kursleverandør med 6 av 6 poeng på evalueringen. Tusen takk!

“Dette har vært veldig givende og positivt! Jeg vil anbefale kurset på det sterkeste til alle potensielle “lean-ere” der ute!”

 

“Min opplevelse av kurset er at kursinstruktør er entusiastisk og en god formidler. Det er en fin balanse mellom teori og praksis (spill og bedriftsbesøk). Dette anbefales på det sterkeste.” 

 

“Veldig bra. Over forventning”

 

Les mer om våre referanser her.

 

Alle deltagerne har allerede gjennomført Lean gult og grønt belte sertifiseringskurs.  Les mer om sertifiseringsprogrammet her.

 

Det har vært  et variert, krevende og spennende program for deltagerne på Lean svart belte sertifiseringskurs. I tillegg til spennende teori, diskusjoner, oppgaver, presentasjon av  2 hjemmelekser, Lean spill, filmer og eksempler, har vi vært på 2 bedriftsbesøk og vi har fått besøk av 3  gjesteforelesere. Les mer om kurset her.

 

Vil du være med på våre Lean sertifiseringskurs til våren, 2018? Vi har åpnet for påmeldinger.

10% rabatt pr. deltager! Gjelder ved påmelding av 2 eller flere deltakere samtidig på åpent Lean sertifiseringskurs.

 Klikk her for å se kurskalenderen.

 

Vi besøkte fabrikken til Lantmännen Unibake som produserer kjempegode hamburgerbrød og pølsebrød. Bedriften jobber med Lean i verdensklasse og har stor fokus på kultur. De mener Lean er 90 % kultur og at menneskene skal være i sentrum. Gjennom deres 10 år lange Lean-reise, har de oppnådd imponerende resultater. Bildet viser en gjennomgang av en av tavlene deres som brukes under tavlemøter. Takk for for en inspirerende dag!

 

Hos Cirkle K lærte vi om deres imponerende Lean-arbeid på flere hundre bensinstasjoner i hele Norge. For Cirkle K er målet å frigjøre tid ved stasjonene gjennom å gjøre prosesser og rutiner mer effektive og lettere å utføre. Dette vil gi mer tid til kunden.
Slike gemba-besøk blir tatt godt imot av våre kursdeltagere.
En stor takk til Cirkle K for at vi ble tatt så varmt imot.

 

Gjesteforeleser Dr. Gunnar Andersson fra HiØ holdt et spennende og engasjerende innlegg om følgende tema: Hva kan vi lære av Toyota for å bli bedre på Lean-ledelse i Norge? Hoshin Kanri ble omtalt som perlen i Lean.

 

Glødende engasjement fra DNB Bank og Senior Lean Prosjektleder Knut Vissmark. Knut mener det er liten forskjell på Lean arbeidet i en tjeneste-virksomhet sammenlignet med en produksjonsbedrift.

 

Gjesteforeleser Jon Anders Høntorp er R&D manager på Ekornes beds AS som utvikler og produserer varemerket Svane®. Han fortalte med stor entusiasme om hvordan de, med inspirasjon fra Lean Startup metoden, jobber med innovasjon.

 

Tusen takk til hver eneste deltager for inspirerende dager på høstens Lean sertifiseringskurs!

 

Vil du være med på våre Lean sertifiseringskurs til våren, 2018? Vi har åpnet for påmeldinger.

10% rabatt pr. deltager! Gjelder ved påmelding av 2 eller flere deltakere samtidig på åpent Lean sertifiseringskurs.

 Klikk her for å se kurskalenderen.

 

Fornøyde kunder er noe vi lever for, i beste Lean-ånd. Derfor tar vi alle tilbakemeldinger fra våre kunder på alvor og forbedrer våre tjenester fortløpende. Vi har også høyt fokus på å holde oss faglig oppdatert med Lean-kunnskap fra hele verden. Dette deler vi med våre kunder og det bidrar til sammen med god kvalitet.

Vi ser den enkelte deltager og bruker et enkelt og folkelig språk.  Kursene inneholder en kombinasjon av lærerike og inspirerende Lean spill, diskusjoner, oppgaver, teori, business-caser, eksempler fra virkeligheten og filmer. Som Lean-eksperter vet vi at oppmerksomheten er høyest og læringen mest effektiv når man utfører selv og lærer bort til andre. Derfor er kurs-metodikken tilpasset disse prinsippene og blir benyttet i større grad ettersom vanskelighetsgraden på de ulike nivåene øker.

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 3 nivåer: Lean gult, grønt og svart belte.

For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC! 

 Klikk her for å se kurskalenderen.