Gratulerer til Lean svart belte sertifiserte!

Takk for terningkast 6!

30. November, 2021

GRATULERER til deltagere fra Norske skog, K. Ekrheim, Loyds og Paxster for solid engasjement og 6 inspirerende dager på åpent Lean svart belte sertifiseringskurs!

 

Lean er 80% kultur og 20% metoder – derfor må man kunne strategisk Lean-ledelse. Uten dette vil du ikke lykkes med Lean-arbeidet og det var denne dyktige gjengen helt enige i. 

 

Denne flotte buketten anbefaler Madisa Consulting som kursleverandør med 6 av 6 poeng på evalueringen fra åpent Lean svart belte sertifiseringskurs.

 

Her er noen kommentarer fra deltagerne:


“Alt var bra! Topp, veldig inspirerende og noe å ta med seg hjem i jobben videre (og livet)”

 

“Helt topp! Veldig god miks av teori og praktisk gjennomføring av lean fra andre virksomheter” 

 

“Veldig bra kurs! Motiverende!”

 

Alle deltagerne har allerede gjennomført Lean gult og grønt belte sertifiseringskurs.  Les mer om sertifiseringsprogrammet her.

 

Det har vært  et variert, krevende og spennende program for deltagerne på Lean svart belte sertifiseringskurs. I tillegg til spennende teori, diskusjoner, oppgaver, presentasjon av  2 hjemmelekser, Lean spill, filmer og eksempler, har vi vært på 2 bedriftsbesøk og vi har fått besøk av 3  gjesteforelesere. Les mer om kurset her.

 

Vår erfarne konsulent, Marny Østreng, var kursholder. Marny liker å jobbe med mennesker og spille kunden god. Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kunden har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.

 

Vil du være med på vårens Lean sertifiseringskurs?

Nå får du Early bird rabatt!! 

Klikk her for å se kurskalenderen.

 

Knallbra #gemba-tur med Lean i praksis hos Tine! Noen av deltagerne på Lean svart belte sertifiseringskurs ble “gira”! Gøy for oss å bidra til motivasjon og fremgang.
Noen viktige erfaringer Tine har gjort seg er:
– Det gir resultater!
– Det handler om kultur
– Det skaper engasjement og gode diskusjoner
– Det får frem “skjulte” utfordringer
– Det bidrar til struktur
Tuuuusen takk til Olivier Mueller for at du delte av din verdifulle kompetanse og erfaring!

 

«Lean er avgjørende for å lykkes i DNB! Lean sørger for at DNB skaper fantastiske kundeopplevelser gjennom smidige prosesser og lønnsomme tjenester.» Det var Stor stas å få besøk av inspirerende Knut Vissmark på Lean svart belte sertifiseringskurs. Han har tidligere jobbet som Senior Lean prosjektleder i DNB og er nå en del av vårt team . Tusen Takk for at du delte dine gode råd, Knut!

For en herlig stemning det var på Circle K på gemba-tur med deltagerne på åpent Lean svart belte sertifiseringskurs. Circle K er rågode på Lean! Derfor stikker vi alltid innom akkurat de når vi trenger noe på reisen i vårt land, for der vet vi at rutiner og renhold er på stell. «Bygg sten for sten. Make it easy.” Dette er noen av oppfordringene Circle K gir til De som skal jobbe med Lean. En STOR takk til Live Vormeland og Einar Heisum for at vi ble tatt så varmt imot!

Lean startup og innovasjon er også i fokus på Lean svart belte sertifiseringskurs.
Jon Anders Høntorp fra Ekornes AS, Lean startup eksperten, fortalte om hvordan de jobbet med innovasjon når den berømte Svane sengen utvikles og introduseres til markedet.
Den flotte visjonen deres er førende for alt arbeid:
“Vår drøm er å forbedre menneskers daglige liv gjennom god nattesøvn.”❤️
Tusen takk for at du hadde tid til å dele din verdifulle kunnskap Jon Anders Høntorp.

Utrolig givende for våre svart belte deltagere å få besøk av dyktige Jan Eilef Tomasi Engen fra #Europris hvor han fortalte om deres Lean transformasjon. Teams funket bra til både presentasjon og diskusjon.
Noen av refleksjonene til Europris’ Lean-reise:
-Jobb med kulturen
-Folk trives med å få ansvar og myndighet​
-Produktiviteten er bedre​
-Nærværet er stabilt bra​
-Ledere er mer på ifht kontinuerlig forbedringer på tvers av våre avdelinger

 

Tusen takk til hver eneste deltager for inspirerende dager på høstens Lean sertifiseringskurs!

 

Vil du være med på våren 2022 Lean sertifiseringskurs?

Nå får du Early bird rabatt!.

Klikk her for å se kurskalenderen.

 

Vi ser den enkelte deltager og bruker et enkelt og folkelig språk på våre kurs.  De inneholder en kombinasjon av lærerike og inspirerende Lean spill, diskusjoner, oppgaver, teori, business-caser, eksempler fra virkeligheten og filmer. Som Lean-eksperter vet vi at oppmerksomheten er høyest og læringen mest effektiv når man utfører selv og lærer bort til andre. Derfor er kurs-metodikken tilpasset disse prinsippene og blir benyttet i større grad ettersom vanskelighetsgraden på de ulike nivåene øker.

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 3 nivåer: Lean gult, grønt og svart belte.

For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC! 

 

 Klikk her for å se kurskalenderen.