Gratulerer til Lean svart belte sertifiserte! Takk for terningkast 6!

7. Juni, 2019.

Vi bøyer oss i hatten! Denne flotte buketten anbefaler Madisa Consulting som kursleverandør med 6 av 6 poeng på evalueringen fra åpent Lean svart belte sertifiseringskurs. Det er 2. gang vi får 100 % perfekt levering på Lean svart belte.

 

GRATULERER til deltagere fra SpareBank 1 Østfold Akershus, Fremtind Forsikring AS, Jernbanepersonalets Bank og Forsikring, Namdalsavisa og Høgskolen i Østfold for solid engasjement og 6 inspirerende dager.

Her er noen kommentarer fra deltagerne:


“Jeg har lært utrolig mye, både om meg selv og det faglige. Kursene har ført til at jeg føler meg tryggere på å ta dette med “hjem” og smitte de andre med tankegangen. Har allerede anbefalt kursene videre”

 

“Høyt faglig nivå. Gode diskusjoner. Bra engasjement. Flott med ulike vinklinger og perspektiver både i teorien, gjennom gode gjesteforelesere og bedriftsbesøk. Flott med fokus på strategi og Lean-.ledelse, men også på et “ømtålig” team som Personlig effektivitet. Gode presentasjoner som kan gåes gjennom etter endt kurs, også med linker og kilder” 

 

“En svært god opplevelse av kurset! Oppdatert kunnskap. Lært masse nytt!”

 

Les mer om våre referanser her.

 

Alle deltagerne har allerede gjennomført Lean gult og grønt belte sertifiseringskurs.  Les mer om sertifiseringsprogrammet her.

 

Det har vært  et variert, krevende og spennende program for deltagerne på Lean svart belte sertifiseringskurs. I tillegg til spennende teori, diskusjoner, oppgaver, presentasjon av  2 hjemmelekser, Lean spill, filmer og eksempler, har vi vært på 1 bedriftsbesøk og vi har fått besøk av 4  gjesteforelesere. Les mer om kurset her.

 

Vil du være med på høstens Lean sertifiseringskurs?

Vi har åpnet for påmeldinger og har Early bird rabatter. Førstemann til mølla! Klikk her for å se kurskalenderen.

Action-fylt dag med gemba-tur til selveste Apotek1 for Lean svart belte deltagere. Bildet er tatt utenfor et av deres produksjonslokaler som er fullspekket med Lean-tankesettet og metoder. Apotek1 har skapt imponerende resultater på sin Lean reise hvor de gjennom medarbeiderinvolvering, kulturbygging sammen med Lean metoder, har skapt imponerende resultater i en vekstperiode. Tusen takk for en inspirerende Lean-dag og for at vi fikk komme Aileen Boyesen.

 

Glødende engasjement fra DNB Bank og Senior Lean Prosjektleder Knut Vissmark. Knut mener det er liten forskjell på Lean arbeidet i en tjeneste-virksomhet sammenlignet med en produksjonsbedrift.

 

 

 

 

 

 

 

Gjesteforeleser Dr. Gunnar Andersson fra HiØ holdt et spennende og engasjerende innlegg om følgende tema: Hva kan vi lære av Toyota for å bli bedre på Lean-ledelse i Norge? Hoshin Kanri ble omtalt som perlen i Lean.

 

 

 

 

 

 

Stor stas å få besøk av inspirerende Jon Anders Høntorp fra Ekornes på Lean Svart belte sertifiseringskurs del 2. Han har delt sine verdifulle erfaringer rundt innovasjon med inspirasjon fra Lean startup. Noen av hans råd: «Løs et reelt problem for forbrukeren. Ta deg tid til å se helheten. Jobb tverrfaglig for å unngå å gå på trynet. Erkjenn feil og lær av dem.» Tusen Takk for at du delte dine gode råd, Jon Anders

WOW! Redusert sløsing med 99 %!!! Dette gir VINN-VINN for kunde, medarbeidere og virksomheten. Jan Anders Tjærnås Dahl fra Sparebank 1 Østfold, Akershus presenterte imponerende resultater fra ulike prosjekter som en del av deres Lean-reise. Som en del av Lean svart belte sertifiseringskurs del 2, fikk deltagerne innblikk og mer inspirasjon til Lean-arbeidet presentert på en elegant måte. Vi er svært takknemlige for raus deling av verdifull kunnskap og erfaring. Tusen takk for dine gode råd, Jan Anders!

 

 

 

Tusen takk til hver eneste deltager for inspirerende dager på vårens Lean sertifiseringskurs!

 

Vil du være med på høstens Lean sertifiseringskurs?

Vi har åpnet for påmeldinger og har Early bird rabatter. Førstemann til mølla! Klikk her for å se kurskalenderen.

 

Fornøyde kunder er noe vi lever for, i beste Lean-ånd. Derfor tar vi alle tilbakemeldinger fra våre kunder på alvor og forbedrer våre tjenester fortløpende. Vi har også høyt fokus på å holde oss faglig oppdatert med Lean-kunnskap fra hele verden. Dette deler vi med våre kunder og det bidrar til sammen med god kvalitet.

Vi ser den enkelte deltager og bruker et enkelt og folkelig språk.  Kursene inneholder en kombinasjon av lærerike og inspirerende Lean spill, diskusjoner, oppgaver, teori, business-caser, eksempler fra virkeligheten og filmer. Som Lean-eksperter vet vi at oppmerksomheten er høyest og læringen mest effektiv når man utfører selv og lærer bort til andre. Derfor er kurs-metodikken tilpasset disse prinsippene og blir benyttet i større grad ettersom vanskelighetsgraden på de ulike nivåene øker.

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 3 nivåer: Lean gult, grønt og svart belte.

For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC! 

 Klikk her for å se kurskalenderen.