Gratulerer til Lean svart belte sertifiserte for imponerende gjennomføring og millionbeløp totalt innspart på hjemmeleksen!

6. Desember, 2019

For en ære! Denne flotte buketten anbefaler Madisa Consulting som kursleverandør med 5,5 av 6 poeng på evalueringen fra åpent Lean svart belte sertifiseringskurs.

 

 

 

 

GRATULERER til deltagere fra Avinor, Utlendingsnemnda, Oslo kommune, Stavset Bygg og Trøgstad sparebank for solid engasjement og 6 inspirerende dager.

Her er noen kommentarer fra deltagerne:

“Det var bra at jeg nå er bedre rustet til å gå videre med Lean i egen virksomhet. Det var god stemning og mye refleksjon. Det var også bra med bedriftsbesøk og gjesteforelesere.”


“Koste meg med kurset. Masse inspirasjon til å ta med hjem, har laget meg en ny liste. Kombinasjon av teori/besøk/forelesning/gruppearbeid var veldig bra. “

 

“Veldig bra! Hyggelig gruppe! Det var bra at det var tid til refleksjon og gode diskusjoner. Det gjorde det mer aktivt og da lærer jeg mer. Jeg lærte mye om ledelse og hvordan du som leder skal få til Lean i virksomheten. Bra med besøk av gjesteforeleser og utflukter til bedrifter. ” 

 

“Kursleder Marny Østreng sin kompetanse var bra. Spesielt evnen til å overføre kunnskap uansett bransje. Det var også bra at det var gode gjesteforeleser og bedriftsbesøk.”

 

Les mer om våre referanser her.

 

Deltagerne fikk 2 hjemmelekser som handlet om et konkret case i egen virksomhet. Underveis fikk de støtte og hjelp av kursleder. Hjemmeleksen bidrar til praktisk øvelse av Lean metodene. Til sammen har deltagerne spart flere millioner med hjemmeleksen! 

 

Alle deltagerne har allerede gjennomført Lean gult og grønt belte sertifiseringskurs.  Les mer om sertifiseringsprogrammet her.

 

Det har vært  et variert, krevende og spennende program for deltagerne på Lean svart belte sertifiseringskurs. I tillegg til spennende teori, diskusjoner, oppgaver, presentasjon av  2 hjemmelekser, Lean spill, filmer og eksempler, har vi vært på 2 bedriftsbesøk og vi har fått besøk av 3 gjesteforelesere. Se bilder nedenfor og les mer om kurset her.

 

Vil du være med på  Lean sertifiseringskurs våren 2020?

Vi har åpnet for påmeldinger og har Early bird rabatter. Førstemann til mølla! Klikk her for å se kurskalenderen.

 

Action-fylt dag med gemba-tur til selveste Tine for Lean svart belte deltagere. Bildet er tatt utenfor et av deres lokaler som er fullspekket med Lean-tankesettet og metoder. Forbedringsteamet med Olivier Mueller i spissen har fokus på at ledere skal legge til rette for at arbeidet gjøres riktig. Tillit, tydelige forventninger og det å se hele mennesket er noen ledelsesprinsipper. Her brukes mange Lean-metoder aktivt. Tusen takk for en inspirerende Lean-dag og for at vi fikk komme!

Dr. Gunnar Andersson, førsteamanuensis på HiØ, delte sine verdifulle erfaringer om Lean-ledelse på dag 3 av Lean svart belte sertifiseringskurs. Gunnar har besøkt Toyota og Isuzu i Japan og fortalte om sine møter med ledelse, “senseier” og produksjon. Hva kan vi lære av Toyota for å bli bedre på Lean-ledelse i Norge?
Et par stikkord var: Hoshin Kanri, ha klare prosesser når feil oppstår og tilpass Lean til egen virksomhet i stedet for å kopiere Toyota.
Tusen takk for besøket og en inspirerende dag Gunnar Andersson!

 

 

Cirkle K, altså! Rågode på Lean! «Bygg sten for sten. Make it easy.” Dette er noen av oppfordringene de gir til Lean svart belte deltagere. Vi lærte om deres imponerende Lean-reise. En stor takk til Live Vormeland og Einar for at vi ble tatt så varmt imot!

«Lean er avgjørende for å lykkes i DNB! Lean sørger for at DNB skaper fantastiske kundeopplevelser gjennom smidige prosesser og lønnsomme tjenester.»
Det var Stor stas å få besøk av inspirerende Knut Vissmark som er Lean Senior Lean prosjektleder i DNB. Tusen Takk for besøket og for at du delte dine gode råd, Knut!

 

 

 

Stor stas å få besøk av inspirerende Jon Anders Høntorp fra Ekornes på Lean Svart belte sertifiseringskurs del 2. Han har delt sine verdifulle erfaringer rundt innovasjon med inspirasjon fra Lean startup. Noen av hans råd: «Løs et reelt problem for forbrukeren. Ta deg tid til å se helheten. Jobb tverrfaglig for å unngå å gå på trynet. Erkjenn feil og lær av dem.» Tusen Takk for at du delte dine gode råd, Jon Anders!

Tusen takk til hver eneste deltager for inspirerende dager på høstens Lean sertifiseringskurs!

 

Vil du være med på Lean sertifiseringskurs våren 2020?

Vi har åpnet for påmeldinger og har Early bird rabatter. Førstemann til mølla! Klikk her for å se kurskalenderen og mulighet for påmelding.

 

Vi ser den enkelte deltager og bruker et enkelt og folkelig språk.  Kursene inneholder en kombinasjon av lærerike og inspirerende Lean spill, diskusjoner, oppgaver, teori, business-caser, eksempler fra virkeligheten og filmer. Som Lean-eksperter vet vi at oppmerksomheten er høyest og læringen mest effektiv når man utfører selv og lærer bort til andre. Derfor er kurs-metodikken tilpasset disse prinsippene og blir benyttet i større grad ettersom vanskelighetsgraden på de ulike nivåene øker.

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 3 nivåer: Lean gult, grønt og svart belte.

For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC! 

 Klikk her for å se kurskalenderen.