Gratulerer til deltagere fra Avinor, NMBU, Paxster, Skanska, Fossheim, Landbruksdirektoratet og Meløy energi som Lean svart belte sertifiserte!

14. Juni, 2021

GRATULERER til deltagere fra Avinor, Fossheim, Landbruksdirektoratet, Meløy energi, Norges miljø- og biovitenskapelige universitetet, Paxster og Skanska for solid engasjement og 6 inspirerende dager på åpent Lean svart belte sertifiseringskurs!

 

Lean er 80% kultur og 20% metoder – derfor må vi kunne strategisk Lean-ledelse. Uten dette vil du ikke lykkes med Lean-arbeidet og det var denne dyktige gjengen helt enige i. 

 

Denne flotte buketten anbefaler Madisa Consulting som kursleverandør med 5,5 av 6 poeng på evalueringen fra åpent Lean svart belte sertifiseringskurs.

 

Her er noen kommentarer fra deltagerne:


“Godt faglig utbytte, bra team, et av de bedre kursene jeg har vært med på :)”

 

“Satt av tid til diskusjon, engasjert og faglig dyktig foreleser.”

 

“God blanding av stoff, ekskursjon og foredragsholdere/innlegg” 

 

“Bra kurs som gir god oversikt over LEAN systemet og hvordan lean verktøyet skal brukes”

 

“Godt med tid til gjennomganger og nok rom til diskusjoner. Totalt sett fornøyd med kurset og opplegget.”

 

Alle deltagerne har allerede gjennomført Lean gult og grønt belte sertifiseringskurs.  Les mer om sertifiseringsprogrammet her.

 

Det har vært  et variert, krevende og spennende program for deltagerne på Lean svart belte sertifiseringskurs. I tillegg til spennende teori, diskusjoner, oppgaver, presentasjon av 2 hjemmelekser, Lean spill, filmer og eksempler, har vi vært på 2 bedriftsbesøk og vi har fått besøk av 3  gjesteforelesere. Les mer om kurset her.

 

Vår erfarne konsulent, Marny Østreng, var kursholder. Marny liker å jobbe med mennesker og spille kunden god. Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kunden har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.

 

Vil du være med på høstens Lean sertifiseringskurs?

Nå får du Early bird rabatt!! 

Klikk her for å se kurskalenderen.

 

Action-fylt dag med gemba-tur til  #Tine for Lean svart belte deltagere. Forbedringsteamet med dyktige Olivier Mueller i spissen har bl.a. fokus på å se hele mennesket, skape en lærende organisasjon med medarbeiderinvolvering og ha et tydelig målbilde. Det var gøy å se Lean i praksis og meieriet fylt opp av visuell ledelse som tavler, 5S, EPL’er og mye mer! Tusen takk for en inspirerende Lean-dag og for at vi fikk komme!

 

Vi fikk besøk av #Vipps på Lean svart belte sertifiseringskurs!  Marit Andreassen og Valentina L. F. Sørlie leverte med høyt energinivå og passion!
Temaet var Lean startup og innovasjon, både radikal og inkrementell.
Tusen takk for en inspirerende Lean-dag og for at dere kom på besøk!

«Lean er avgjørende for å lykkes i DNB! Lean sørger for at #DNB skaper fantastiske kundeopplevelser gjennom smidige prosesser og lønnsomme tjenester. Det handler om å skape en endrings- og kontinuerlig forbedringskultur! » Tusen Takk for at du delte dine gode råd, Knut!

Det er mye spennende som skjer på åpent Lean svart belte sertifiseringskurs! Dyktige  Rasmus Berndtsson fra #Europris logistikk besøkte oss i dag.
Han fortalte om hvor viktig Lean-reisen har vært og er for de gode resultatene på Nord-Europas største automasjons-lager i Moss. 
Tusen takk for besøket.

 

Tusen takk til hver eneste deltager for inspirerende dager på Lean svart belte sertifiseringskurs!

 

Vil du være med på høstens åpne Lean sertifiseringskurs?

Nå får du Early bird rabatt!.

Klikk her for å se kurskalenderen.

 

Vi ser den enkelte deltager og bruker et enkelt og folkelig språk på våre kurs.  De inneholder en kombinasjon av lærerike og inspirerende Lean spill, diskusjoner, oppgaver, teori, business-caser, eksempler fra virkeligheten og filmer. Som Lean-eksperter vet vi at oppmerksomheten er høyest og læringen mest effektiv når man utfører selv og lærer bort til andre. Derfor er kurs-metodikken tilpasset disse prinsippene og blir benyttet i større grad ettersom vanskelighetsgraden på de ulike nivåene øker.

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 4 nivåer: Lean hvitt gult, grønt og svart belte.

Hvitt belte er ikke obligatorisk for å gå på gult belte. Hvitt belte gir deg en GRATIS introduksjon til Lean via nettkurs. Se link her.

For å bli sertifisert på gult, grønt og svart belte, må kurset for hvert trinn gjennomføres, hjemmelekse presenteres (kun grønt og svart belte) og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean manager MC!

 

 Klikk her for å se kurskalenderen.