6 av 6 poeng på evalueringen fra åpent Lean grønt belte sertifiseringskurs

Deltagere på Lean grønt belte sertifiseringskurs anbefaler Madisa Consulting som kursleverandør med 6 av 6 poeng på evalueringen.

Vi er godt igang med vårens åpne Lean sertifiseringskurs. Vi har gjennomført både gult og grønt belte sertifiseringskurs og fått svært gode tilbakemelding fra våre kunder. Neste kurs er Lean svart belte sertifisering, selveste høydepunktet i vårt sertifiseringsprogram. Les mer om sertifiseringsprogrammet her.

Fornøyde kunder er noe vi lever for, i beste Lean-ånd. Derfor har vi høyt fokus på å holde oss faglig oppdatert med Lean-kunnskap fra hele verden. Dette deler vi med våre kunder og det bidrar til god kvalitet.

Vi er stolte av at våre kursdeltagere på Lean grønt belte anbefaler oss som kursleverandør med 6 av 6 poeng på evalueringen.  På kurset deltok Tine, Collicare, Landbruksdirektoratet, Rakkestad kommune, Vefsn kommune, Norges Danseforbund og flere til. Lean Grønt belte varer i 4 dager hvor deltageren oppnår dypere kompetanse i Lean som gir forutsetninger til å skape flyt og være en aktiv pådriver for forbedringsarbeid i din virksomhet.

 

Bildet viser engasjerte deltagere som øver på problemløsningsmetoden fiskebensdiagram. De har også utført SIPOC, VSA og prosesskartlegging. Deltagerne tar utgangspunkt i et konkret case fra et Lean-spill. De får grundig fordypning og trening i ulike Lean-metoder som gir dem forutsetninger til å være en pådriver i forbedringsarbeid.

Her er noen av kommentarene fra deltagerne:

Meget god formidlingsevne hos kursholder. Dyktige pedagogiske evner og er et godt forbilde for Lean. Dette motiverer til egen innsats for videreutvikling av Lean på egen arbeidsplass.” Kursdeltager grønt belte.

 

Dette har gitt meg grunnlag til fremtidige arbeidsoppgaver. ” Tine

 

Bra kurs. Kursleder (Marny Østreng Unnli) er flink til å formidle og får med de viktige tingene med Lean. Har absolutt ingen problem med å anbefale Madisa Consulting”. Vefsn Kommune

 

Takk for solid engasjement og 4 inspirerende dager.

 

For å være kvalifisert til å delta på grønt belte, må man være gult belte sertifisert. Vi gjennomførte gult belte sertifiseringskurs i mars med suksess. 5,6 av 6 poeng gis på evalueringen hvor deltagerne de anbefaler oss som kursleverandør! Takk til deltagere fra Get, Tv2, Anicura, Rakkestad & Vefsn kommune, Norges Danseforbund, Struct m.m. for imponerende innsats og engasjement.

På gult belte sertifiseringskurs oppnås forståelse av grunn-elementer i Lean som

Bildet viser ivrige deltagere i forbindelse med en oppgave som skal løses under Lean-spillet “case gokart”.

strategi og metodikk. Deltageren får innblikk i metoder og verktøy som kan bli en del av tankegangen i det daglige forbedrings-arbeid. Kurset varer i 2 dager. Under gult belte sertifiseringskurs gjennomføres det etterspurte Lean-spillet “Case gokart”.

Gjennom Lean-spill skaper vi engasjement, glede og økt læring av ulike Lean-metoder.

Vi ser den enkelte deltager og bruker et enkelt og folkelig språk.  Kursene inneholder en kombinasjon av lærerike og inspirerende Lean spill, diskusjoner, oppgaver, teori, business-caser, eksempler fra virkeligheten og filmer. Som Lean-eksperter vet vi at oppmerksomheten er høyest og læringen mest effektiv når man utfører selv og lærer bort til andre. Derfor er kurs-metodikken tilpasset disse prinsippene og blir benyttet i større grad ettersom vanskelighetsgraden på de ulike nivåene øker.

 

Tusen takk til hver eneste deltager for inspirerende dager på vårens Lean sertifiseringskurs!

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 3 nivåer: Lean gult, grønt og svart belte.

For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC!

Vil du være med på våre Lean sertifiseringskurs til høsten? Vi har åpnet for påmeldinger.  Klikk her for å se kurskalenderen.