5,7 av 6 poeng på evalueringen fra åpent Lean svart belte sertifiseringskurs

23.06.2017

 

Wow! Denne flotte buketten anbefaler Madisa Consulting som kursleverandør med 5,7 av 6 poeng på evalueringen fra åpent Lean svart belte sertifiseringskurs.

En stor takk til deltagere fra Tryg forsikring, OPAK, Collicare, Rexir Bygg, Rakkestad & Vefsn kommune, Norges Danseforbund for solid engasjement og 6 inspirerende dager.

Her er noen kommentarer fra deltagerne:

“Lærerikt. Inspirerende. Motiverende.” 

“Flott at det var mye teori, og at kurset var krevende. Da får beltet med verdi og jeg er stolt over sertifiseringen. “

 

“Kursleder Marny Østreng Unnli, er svært kunnskapsrik innenfor Lean både teoretisk og praktisk. Kursene hun holder inneholder både faglig høy standard og formidlingen av teorien utføres med et stort engasjement som lett lar seg smitte til gruppen.
Deltakerne blir aktivt involvert og kurset inneholder filmer og Lean spill som gjør at teorien sitter.
Deltakerne på kursene kommer fra alle mulige bransjer som gjør erfaringsutvekslingen veldig spennende.

Jeg kan trygt anbefale Marny som instruktør og Madisa Consulting som kurs leverandør innenfor Lean.” 

Ken Hågensen, Product manager Storage, ColliCare Logistics

 

Les mer om våre referanser her.

 

Alle deltagerne har allerede gjennomført Lean gult og grønt belte sertifiseringskurs.  Les mer om sertifiseringsprogrammet her.

Det har vært  et variert og spennende program for deltagerne på Lean svart belte sertifiseringskurs. I tillegg til spennende teori, diskusjoner, oppgaver, presentasjon av hjemmelekser, Lean spill, filmer og eksempler, har vi vært på 2 bedriftsbesøk og vi har fått besøk av 2  gjesteforelesere. Les mer om kurset her.

Vi besøkte fabrikken til Lantmännen Unibake som produserer kjempegode hamburgerbrød og pølsebrød. Bedriften jobber med Lean i verdensklasse og har stor fokus på kultur. De mener Lean er 90 % kultur og at menneskene skal være i sentrum. Gjennom deres 10 år lange Lean-reise, har de oppnådd imponerende resultater. Bildet viser en gjennomgang av en av tavlene deres som brukes under tavlemøter. Takk for for en inspirerende dag!

Hos Cirkle K lærte vi om deres imponerende Lean-arbeid på flere hundre bensinstasjoner i hele Norge. For Cirkle K er målet å frigjøre tid ved stasjonene gjennom å gjøre prosesser og rutiner mer effektive og lettere å utføre. Dette vil gi mer tid til kunden.
Slike gemba-besøk blir tatt godt imot av våre kursdeltagere.
En stor takk til Cirkle K for at vi ble tatt så varmt imot!

Gjesteforeleser Dr. Gunnar Andersson fra HiØ holdt et spennende og engasjerende innlegg om følgende tema: Hva kan vi lære av Toyota for å bli bedre på Lean-ledelse i Norge? Hoshin Kanri ble omtalt som perlen i Lean.

Gjesteforeleser Jon Anders Høntorp er R&D manager på Ekornes beds AS som utvikler og produserer varemerket Svane®. Han fortalte med stor entusiasme om hvordan de, med inspirasjon fra Lean Startup metoden, jobber med innovasjon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tusen takk til hver eneste deltager for inspirerende dager på vårens Lean sertifiseringskurs!

 

Fornøyde kunder er noe vi lever for, i beste Lean-ånd. Derfor tar vi alle tilbakemeldinger fra våre kunder på alvor. Vi har også høyt fokus på å holde oss faglig oppdatert med Lean-kunnskap fra hele verden. Dette deler vi med våre kunder og det bidrar til sammen med god kvalitet.

Vi ser den enkelte deltager og bruker et enkelt og folkelig språk.  Kursene inneholder en kombinasjon av lærerike og inspirerende Lean spill, diskusjoner, oppgaver, teori, business-caser, eksempler fra virkeligheten og filmer. Som Lean-eksperter vet vi at oppmerksomheten er høyest og læringen mest effektiv når man utfører selv og lærer bort til andre. Derfor er kurs-metodikken tilpasset disse prinsippene og blir benyttet i større grad ettersom vanskelighetsgraden på de ulike nivåene øker.

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 3 nivåer: Lean gult, grønt og svart belte.

For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC!

 

Vil du være med på våre Lean sertifiseringskurs til høsten? Vi har åpnet for påmeldinger.

10% rabatt pr. deltager! Gjelder ved påmelding av 2 eller flere deltakere samtidig på åpent Lean sertifiseringskurs.

 Klikk her for å se kurskalenderen.