5,7 av 6 poeng på evalueringen fra åpent Lean grønt belte sertifiseringskurs

23.10.2017

 

Vi er godt igang med høstens åpne Lean sertifiseringskurs. Vi har gjennomført både gult og grønt belte sertifiseringskurs og fått svært gode tilbakemelding fra våre kunder. Neste kurs er Lean svart belte sertifisering, selveste høydepunktet i vårt sertifiseringsprogram. Les mer om sertifiseringsprogrammet her.

 

Vi er stolte av at våre kursdeltagere på Lean grønt belte anbefaler oss som kursleverandør med 5,7 av 6 poeng på evalueringen.  På kurset deltok Statnett, Rema 1000 distribusjon, Europris, Fazit Consulting og flere til.

Lean Grønt belte varer i 4 dager hvor deltageren oppnår dypere kompetanse i Lean som gir forutsetninger til å skape flyt og være en aktiv pådriver for forbedringsarbeid i din virksomhet.

 

Bildet viser engasjerte deltagere som løser et case fra et Lean-spill hvor de benytter problem-matrisen som en av mange metoder. Problem-matrisen hjelper teamet med å prioritere riktig. Matrisen bidrar til forståelse for størrelsen og hyppigheten på et problem. Dette skaper en felles plattform for konsensus og videre fremdrift. Gjennom hele kurset får deltagerne veiledning og tid til å trene på Lean-metodene slik at det blir lettere å bruke de på hjemmebane.

Her er noen av kommentarene fra deltagerne:

Veldig bra!! Angrer litt på at jeg ikke har meldt meg på før”. Deltager

 

Gult belte var veldig bra, men på dette kurset gav alt en større mening. Veldig bra! ” Europris.

 

Tusen takk til hver eneste deltager for solid engasjement og 4 inspirerende dager!

 

 

Deltagerne har all grunn til å være stolte. Alle har gitt mye av seg selv på en fremragende måte under 4 intensive dager. I bakgrunnen er en tavle deltagerne har designet selv basert på et case fra et Lean-spill.

 

 

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 3 nivåer: Lean gult, grønt og svart belte.

For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC!

 

Vil du være med på våre Lean sertifiseringskurs til våren, 2018? Vi har åpnet for påmeldinger.  Klikk her for å se kurskalenderen.