Vi gir tilbake til samfunnet ved å tildele et Lean-stipend på Lean svart belte sertifisering. Er du den heldige vinneren?

For å vinne stipendet har vi laget en konkurranse hvor alle kan delta. Dette er en unik mulighet til å øke din kompetanse for fremtiden.

 

Består du eksamen får du tittelen Lean Manager MC! Du får grundig fordypning og trening i Lean som gir forutsetninger til å planlegge, iverksette og lede forbedringsarbeid. Les mer om våre sertifiseringer her!

 

 

 

 

 

Lean gir deg verktøykassen du trenger for å engasjere teamet ditt til og skape flyteffektivitet for kunden som syns på bunnlinjen.

 

Lean sertifiseringskurset arrangeres på følgende datoer:

2015.08.13 Kurskalender høst 2015

 

 

 

 

 

 

For å vinne stipendet og delta i konkurranses må du utføre følgende:

  1. Send en e-post hvor du forteller litt om deg og med en begrunnelse for hvorfor nettopp du skal få dette stipendet. post@madisaconsulting.no

  2. Klikk gjerne «liker» på vår facebook-side og skriv JA i kommentarfeltet på konkurransen

  3. Frist: 26.08.2015.

 

Den heldige som har oppfylt kravene og har den beste begrunnelsen for å få Lean-stipendet vinner! Vinneren blir annonsert 27.08.2015 på vår nettside, på facebook og Linkedin.

 

Lean er i vinden i både næringslivet og kommunal forvaltning. Med ettertraktet Lean-kompetanse blir du mer verdifull hos arbeidsgivere. Det fins gjennomsnittlig 50 ledige stillinger på finn.no som søker etter Lean-kunnskap. Lean benyttes i både offentlige og private virksomheter og er relevant uansett stilling og bransje.

 

Vi deler ut Lean-stipendet for å spre det viktige Lean-budskapet til samfunnet: Lean bidrar til økt verdiskapning og styrker konkurranseevnen hos virksomheter. Vi mener at utdannelse er den beste måten til å spre kunnskapen om Lean.

 

Lean er en metodikk og filosofi som bidrar til kontinuerlige forbedringer. Lean brukes for å finne smartere måter til å dekke kundens behov. Samtidig handler Lean om å skape en forbedringskultur gjennom lederutvikling der alle medarbeidere involveres og tar ansvar for kontinuerlige forbedringer. Virksomheter som implementerer Lean opplever økt lønnsomhet!

 

Vil du vite mer om stipendet eller om våre Lean sertifiseringskurs? Kontakt oss her!