Bedriftsbesøk til Statoil Fuel and Retail Norge!

 

Statoil Fuel and Retail AS

Det er med stor glede vi annonserer at Madisa Consulting har inngått et samarbeid med Statoil Fuel & Retail Norge AS. Som en del av Lean svart belte utdannelsen er det viktig å forstå hvordan Lean praktiseres hos bedrifter. Alle våre Lean svart belte sertifiserings-deltagere er derfor invitert til å besøke Statoil’s flotte hovedkontor i Schweigaardsgate i Oslo. I tillegg skal vi besøke en av 200 bensinstasjoner som har Lean som en del av arbeidshverdagen.

 

Det høyeste utdanningsnivået innen Lean er Svart belte sertifisering. Sammen med sertifiseringen får du også tittelen Lean manager MC! Kurset er relevant for fremtidens ledere, dagens ledere, Lean-navigatør og lean-ansvarlig.

Kurs-deltageren må være Lean Gult belte sertifisert og Lean Grønt belte sertifisert for å delta på Lean svart belte sertifiseringskurs.

Klikk her for mer informasjon om våre Lean sertifiseringskurs og påmelding!

 

Statoil Fuel & Retail Norge har jobbet med Lean i 10 år og metodikken er godt forankret i den Europeiske toppledelsen. Selskapet har oppnådd mange gode resultater på Lean-reisen og det får vi høre mer om på vårt besøk. Vi får se deres Lean-reise i praksis og lære om hvordan selskapet har implementert Lean i en stor organisasjon.

Vi takker Statoil Fuel & Retail Norge for tilliten og ser frem til et godt samarbeid.

Les mer om Statoil Fuel & Retail Norge AS her.