Hurra! Madisa Consulting er 3 år! Du får gaven!

 

Det er gledens dag for alle oss som jobber hos Madisa Consulting.

Siden vi har bursdag, gir vi bort presanger gjennom en kampanje på høstens Lean sertifiseringskurs.

Se detaljer nederst på denne siden.

 

Vår visjon er å gi våre kunder en bedre dag på jobben. Gjennom Lean skal vi bidra med dette og skape et mer bærekraftig samfunn. Det siste året opplevde vi stor etterspørsel på våre tjenester innen Lean, noe som ga oss over 40 % økt omsetning. Hittil i år har vi økt omsetningen med enda mer. Vi planlegger å introdusere flere nye tjenester i løpet av året, så følg med!

Vi fortsetter med vårt samarbeid med  Høgskolen i Østfold hvor vi både underviser og hjelper til i prosjekter.

 

Madisa Consulting har arrangert Lean sertifiseringskurs til mange kunder og vi er så stolte over fantastiske tilbakemeldinger på evalueringer. Vi skal levere markedets beste kvalitet og resultatene fra evalueringene viser at våre kunder er fornøyde. Våre kunder anbefaler oss som leverandør med 5,5 av 6 poeng! Les mer om våre referanser her.

Lean sertifiseringskurs gir deg verktøykassen du trenger for å engasjere teamet ditt til og skape flyteffektivitet for kunden og som gir resultater på bunnlinjen.

 

 

 

Vi feirer med kampanje på høstens Lean sertifiseringskurs:

Oversikt over rabattene:

Gult belte:            750,-

Grønt belte:      1 400,-

Svart belte:        2 000,-

Kampanjen varer til og med 2. Juni.

 

Vårt Lean-spill “case gokart” har vært veldig populært det siste året. Spillet er levert til ulike kunder som bl.a. Norsk tipping, Sparebank1 Østfold & Akershus og Serigstad. Vi syns det er så gøy å bidra til å skape arbeidsglede og entusiasme rundt Lean. Les om hvordan Sparebank1 Østfold og Akershus har brukt spillet her.

 

Til slutt ønsker vi å takke våre kunder, samarbeidspartnere og støttespillere for året som har gått. Vi skal fortsette med å levere over forventning og ser frem til spennende oppdrag det neste året.