Vårens Lean sertifiseringskurs

21.06.2016

Würth, Nortura og Lantmännen Unibake gir 6 av 6 poeng på evalueringen hvor de anbefaler oss som Kursleverandør.

Würth, Nortura og Lantmännen Unibake gir 6 av 6 poeng på evalueringen hvor de anbefaler oss som Kursleverandør.

Vi er svært takknemlige over at vi har fått muligheten til å spre Lean-budskapet gjennom vårt Lean sertifiseringskurs denne våren. Würth, Nortura og Lantmännen Unibake gir 6 av 6 poeng på evalueringen hvor de anbefaler oss som kursleverandør på grønt belte. På gult belte fikk vi 5,6 av 6 poeng av kursdeltagere fra Würth, Lantmännen Unibake og 2 personer fra nok en bedrift.

Vi bøyer oss rett og slett i hatten og takker for fantastiske tilbakemeldinger.

 

Vi skal levere den beste kvaliteten i markedet på Lean sertifiseringskurs og evalueringene gjenspeiler at våre kunder er fornøyde.

Gjennom Lean-spill skaper vi engasjement, glede og økt læring av ulike Lean-metoder. 5,9 av 6 poeng er scoren kundene  våre gir Lean spillene som gjennomføres på gult og grønt belte sertifiseringen.

Vi ser den enkelte deltager og bruker et enkelt og folkelig språk.  Kurset inneholder en kombinasjon av lærerike og inspirerende Lean spill, diskusjoner, oppgaver, teori, business-caser, eksempler fra virkeligheten og filmer. Som Lean-eksperter vet vi at oppmerksomheten er høyest og læringen mest effektiv når man utfører selv og lærer bort til andre. Derfor er kurs-metodikken tilpasset disse prinsippene og blir benyttet i større grad ettersom vanskelighetsgraden på de ulike nivåene øker.

Kursholder Marny Østreng UnnliVåre kunder gir oss 5,4 / 6 poeng for innholdet og teorien under kurset.

Formidlingsevnen til  kurs-instruktør, Marny Østreng Unnli scorer 5,7/6 poeng.

Tusen takk til hver eneste deltager for inspirerende dager på vårens Lean sertifiseringskurs!

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 3 nivåer: Lean gult, grønt og svart belte.

For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC!

Vil du lese mer om våre Lean sertifiseringskurs? Klikk her.

Sjekk også ut vår kampanje! Vi gir rabatt til de 5 første påmeldte til høstens Lean sertifiseringskurs. Les mer her.