We Made lærte mye og hadde det gøy på Lean-spillet “Case gokart”!

31.01.2019. Forfatter: Thor Eirik Lobben & Marny Østreng Unnli

 

Tidligere i januar gjennomførte vi Lean-spillet “case gokart” over 1 dag for 14 aktive og engasjerte deltakere fra We Made AS.

 

We Made, et IT-selskap, kombinerer god forretningsforståelse med teknologi for å effektivisere interne og eksterne prosesser.

 

Vi gratulerer så mye med en imponerende innsats av alle deltagerne.

Deltakerne kartla prosesser, løste problemer, gjennomførte tiltak og ikke minst var de rasende gode til å bygge gokarter!

 

Vi er stolte over at deltakerne ga Lean-spillet case gokart 5,7 av 6 mulige poeng på evalueringen!

 

Noen kommentarer fra deltakerne på evalueringen:

  • Veldig nyttig. Lærte mye og vil ta med meg dette videre

  • Fin kombinasjon av teori, praksis og bruke de to i “case gokart”. Mye verdifullt som tas med videre

  • Veldig bra, mye en kan bruke i We Made

  • Gøy, uventet og sosialt

  • God opplevelse av kurset. Metodene føles riktig. Selv tror jeg det må velges hvilke tiltak og Lean metoder som skal brukes

  • Spennende å høre om tankegangen rundt Lean

 

Lean spillet, som også er en del av Lean gult belte sertifiseringskurs, gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet. Derfor passer også dette spillet godt ved oppstarten av et Lean-program.

Målet med “Case gokart” er å lære om Lean-metoder og bruke de til å jakte på smarte forbedringstiltak. Hensikten er at denne praktiske erfaringen kan overføres direkte til forbedringsarbeid i egen hverdag.

 

Vår konsulent for dagen, var vår kunnskapsrike samarbeidspartner fra Teamkonsult.

 

Tusen takk til We Made AS for oppdraget og et godt samarbeid rundt gjennomføringen. Vi gleder oss til et fortsatt godt samarbeid.

 

Vil du gjennomføre Lean-spill i din virksomhet? Les mer her.