Spennende Lean-samarbeid med AOF Østfold hvor vi har levert undervisning på nett og i klasserom.

(5. Oktober, 2020)

AOF Østfold har stolte tradisjoner innen voksenopplæring og folkeopplysning.

Madisa Consulting har i august og september hatt gleden av å bidra med undervisning i Lean på AOF Østfolds studie Utøvende Lederskap i Praksis.

Undervisningen er gjennomført både i klasserom og på nett med aktive og engasjerte deltakere.

Som en del av undervisningen i klasserom leverte vi blant annet vårt populære Leanspill «Case Gokart».

 

Vår erfarne konsulent, Thor Eirik Lobben, var kursholder. Han har  har bakgrunn fra forsvaret og har jobbet med salg og ledelse i flere roller og bransjer i 25 år. Thor Eirik har fokus på godt og effektivt samspill med kollegaer og forretningsforbindelser som en suksessfaktor i Lean, teamarbeid, salg og ledelse. Han er Certified DiSC® Trainer og Sertifisert Lean svart belte – Lean Manager MC. Thor Eirik jobber strukturert og målrettet med fokus på kundeverdi i prosessene.

 

Lean spillet, som også er en del av Lean gult belte sertifiseringskurs, gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet. Derfor passer også dette spillet godt ved oppstarten av et Lean-program.

Målet med “Case gokart” er å lære om Lean-metoder og bruke de til å jakte på smarte forbedringstiltak. Hensikten er at denne praktiske erfaringen kan overføres direkte til forbedringsarbeid i egen hverdag.

 

Tusen takk til AOF for oppdraget. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid.

 

Vi gratulerer aktive og engasjerte studentene med sterk innsats og ønsker lykke til med godt Lean-arbeid framover!

 

Vil du utføre Lean-spillet case gokart i din virksomhet? Les mer her.