Lean-ombudene fra Europris har fått økt mestringsfølelse med nytt tankesett

(30.08.2018)

Denne uken gjennomførte vi Lean-spillet “case gokart” over 1 dag for Europris Logistikk sine Lean-ombud. Vi gratulerer så mye med en imponerende innsats av alle deltagerne.

Våre kursledere er vant med svært gode tilbakemeldinger fra Lean-spillet, men denne gruppen var godt over gjennomsnittet engasjerte og strålte av positivitet.

 

Deltagerne ga Lean-spillet 5,8 av 6 poeng på evalueringen.

Lean spillet, som også er en del av Lean gult belte sertifiseringskurs, gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet. Derfor passer også dette spillet godt ved oppstarten av et Lean-program.

Målet med “Case gokart” er å lære om Lean-metoder og bruke de til å jakte på smarte forbedringstiltak. Hensikten er at denne praktiske erfaringen kan overføres direkte til forbedringsarbeid i egen hverdag.

Her er noen kommentarer fra deltagerne:

“Nyttig, lært å møte problemer med en utfordrende tankegang. Enkle grep som kan brukes i jobb samt i hverdagen ellers. Mestringsfølelse. “

 

“Jag tycker att kursen var riktig bra och lærerik. Kursleder gjorde ett bra jobb, genom att forklara tydelig och bra, och det var samtidig riktig bra och kul opplegg på hela kursen.

 

“Veldig fornøyd med kurset! Det var lærerikt på en morsom og spennende måte. Noe som gjør det enkelt å få med seg teorien.” 

 

Tusen takk til Europris for oppdraget og et godt samarbeid rundt gjennomføringen. Vi gleder oss til et fortsatt godt samarbeid.

 

Vil du gjennomføre Lean-spill i din virksomhet? Les mer her.