GRATULERER til toppledere og ledere i Loyds og Paxster med Lean svart belte sertifisering!

22. November, 2021

 

Toppledere og ledelse hos Loyds og Paxster har virkelig satset på en kompetanseheving i Lean og er svært engasjerte under våre kurs.

 

Totalt har vi levert Lean sertifiseringskurs til Paxster og Loyds fordelt på de ulike beltene:

  • Svart belte: 23 personer

  • Grønt belte: 33 personer

  • Gult belte: 90 personer

Denne satsingen viser resultater og enda mer engasjement.

 

Det er veldig gøy å jobbe med Loyds og Paxster som er i bilbransjen. De har bl.a. Toyota og Mercedes på kundelista.

 

Lean er 80% kultur og 20% metoder – derfor må man kunne strategisk Lean-ledelse. Uten dette vil du ikke lykkes med Lean-arbeidet og det var denne dyktige gjengen helt enige i. 

 

Kurset varer i 6 dager som har blitt levert over 3 treff av 2 dager på Teams.

 

Denne flotte buketten anbefaler Madisa Consulting som kursleverandør med 5,9 av 6 poeng på evalueringen fra åpent Lean svart belte sertifiseringskurs.

 

Her er noen kommentarer fra deltagerne på evalueringen:

 

“Et meget givende program, og en “Eye-opener” ifht kraften som ligger i en bred innføring/transformasjon mot LEAN som driftsstrategi.”

 

“Det var bra at det var en klar kobling mellom teori og praksis, med verktøy som hjelper oss komme raskt igang. “

 

“Veldig inspirerende å delta. Det var bra at det var fokus på kultur og ledelse.

 

“Enormt lærerikt. Det var bra at det var veldig fin rød tråd og faglig innhold.”

 

Les mer om våre referanser her.

 

Deltagerne fikk 2 hjemmelekser med verdistrømanalyse og problemløsning som handlet om et konkret case i egen virksomhet. Underveis fikk de støtte og hjelp av kursleder. Hjemmeleksen bidrar til praktisk øvelse av Lean metodene. Deltagerne syns metoden verdistrømanalyse var svært nyttig og vil bidra til økt vekst.

 

Alle deltagerne har allerede gjennomført Lean gult og grønt belte sertifiseringskurs.  Les mer om sertifiseringsprogrammet her.

 

Det har vært  et variert, krevende og spennende program for deltagerne på Lean svart belte sertifiseringskurs. I tillegg til spennende teori, diskusjoner, oppgaver, presentasjon av  2 hjemmelekser, 2 eksamener, Lean spill, filmer og eksempler, har vi fått besøk av  av Jon Anders Høntorp fra Ekornes beds. Deltagerne var svært fornøyde med gjesteforelesningen og vi er svært takknemlige for at du tok seg tid til å dele rikelig og ha gode samtaler med deltagerne, Jon Anders!

 

Jon Anders Høntorp fra Ekornes fortalte om hvordan de jobber med Lean og innovasjon når de videreutvikler produktene fra Svane.

 

 

Foto: Bygdeposten

Paxster er et industri-eventyr i norsk skala. Paxster er en miljøvennlig elektrisk bil som brukes i både Norge og i utlandet. Med Paxster får du økte besparelser utover en vanlig konvertering til en elektrisk bil. Modeller trenger mindre vedlikehold og tilbyr en unik kvalitet under tøffe forhold. Noen kunder som benytter seg av dette spennende kjøretøyet er Posten, DHL og Amedia. Les mer om Paxster her. 

Loyds er en moderne produksjonsbedrift som leverer innredning til varebiler så håndverkeren får bedre oversikt over utstyret sitt og kan spare tid på byggeplass.

Her er bl.a. Toyota, Mercedes og Volkswagen på kundelista.

Les mer om Loyds her.

 

Alle produktene fra Loyds og Paxster reflekterer Lean på en god måte. Med innredningen i varebilen vil håndtverken spare tid til unøvendig leting og har bedre kontroll i hverdagen. Med Paxster sparer føreren mellom 15% – 40% av tiden de bruker når varer skal leveres til kunden.

 

Tusen takk til hver eneste deltager for inspirerende dager på Lean svart belte sertifiseringskurs!

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 3 nivåer: Lean gult, grønt og svart belte.

For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC! 

 

Vil du ha et skreddersydd Lean kurs eller sertifiseringskurs i din virksomhet? Ta kontakt for et godt tilbud!

 

Vil du være med på åpent Lean sertifiseringskurs til våren?

har Early bird rabatter. Klikk her for å se kurskalenderen.