GRATULERER til Smart Elektro med Lean gult sertifisering!

“Positivt og lærerikt.” (Sitat deltager)

30. Mars, 2022

Vi har hatt gleden av å levere bedriftsinternt Lean gult belte sertifiseringskurs for  ledere og verdiskapere hos Smart Elektro.

Tusen takk for innholdsrike dager med et med et godt engasjement fra alle deltakere.

 

Vi er stolte over at deltakerne Lean-spillet 5,5 av 6 mulige poeng på evalueringen!

 

Noen kommentarer fra deltakerne på evalueringen:

  • Den praktiske biten var strålende

  • Veldig bra! Det var bra å se hvordan prosessen forbedret seg

  • Nyttig og informativt

  • Bra presentert.

  • Bra kurs, lært en god del og vil benytte det videre.

 

Vil du delta på åpent Lean sertifiseringskurs til høsten?

Sjekk ut kurskalenderen her!

 

Vår erfarne konsulent, Marny Østreng, var kursholder. Marny liker å jobbe med mennesker og spille kunden god. Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kunden har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.

 

Med Lean gult belte sertifisering skal deltakerne ha forståelse for grunn-elementene i Lean som driftstrategi og kjenne flere verktøy og metoder som kan være en del av tankegangen og det daglige forbedringsarbeidet. Gjennom Lean-spillet Case Gokart har deltakerne blitt kjent med og fått øve på verktøy og metoder som 5S, verdistrømsanalyse, prosesskartlegging, strukturert problemløsning og rotårsaksanalyse, PDCA og jobbet med tavlemøter og ikke minst funnet kilder til sløsing og funnet tiltak.

 

Lean spill gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet.

 

Smart Elektro ble etablert i 2002 og er eid og drevet av de ansatte. Bedriften har i dag over 65 ansatte med bred kompetanse innen elektro.  De leverer svakstrøm- og sterkstrømtjenester til næringsmarkedet og private. Smart Elektro tilbyr alt fra el-sjekk til totalentreprise.  Les mer om Smart Elektro her.

 

Tusen takk for at vi fikk komme tilbake til dere!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!

 

Vil du utføre Lean gult belte sertifiseringskurs i din virksomhet?

Les mer her.

 

Vi tilbyr også åpne Lean sertifiseringskurs til høsten! Sjekk ut kurskalenderen her!