GRATULERER til Moss kommune, avdeling Helse, omsorg og mestring med Lean svart belte sertifisering!

17. Oktober, 2022

 

Virksomhetsledere fra flere sykehjem og omsorgsboliger har virkelig satset på en kompetanseheving i Lean og er svært engasjerte under våre kurs.

 

Lean er 80% kultur og 20% metoder – derfor må man kunne strategisk Lean-ledelse. Uten dette vil du ikke lykkes med Lean-arbeidet og det var denne dyktige gjengen helt enige i. 

 

Lean svart belte sertifiseringskurs varer i 6 dager som har blitt levert over 3 treff av 2 dager.

 

Denne flotte buketten anbefaler Madisa Consulting som kursleverandør med 5,8 av 6 poeng på evalueringen fra åpent Lean svart belte sertifiseringskurs.

 

Her er noen kommentarer fra deltagerne på evalueringen:

 

“Det var bra innhold, engasjement, stemning og øvelser”

 

“10 av 10!”

 

“God stemning, lett forståelig materie. Tålmodighet fra kursleder :)” 

 

Deltagerne fikk 2 hjemmelekser med verdistrømanalyse og problemløsning som handlet om et konkret case i egen virksomhet. Underveis fikk de støtte og hjelp av kursleder. Hjemmeleksen bidrar til praktisk øvelse av Lean metodene.

 

Alle deltagerne har allerede gjennomført Lean gult og grønt belte sertifiseringskurs.  Les mer om sertifiseringsprogrammet her.

 

Det har vært et variert, krevende og spennende program med fokus på å utvikle kompetansen en god Lean-leder trenger. Noen av temaene er strategisk hoshin Kanri, Lean-speil, gemba, standardisering, kata, coaching, Lean-program, lærende organisasjon, Lean startup og mye mer! 

 

I tillegg hadde vi Lean-spill som både ga engasjement og var gøy!

 

 

Vår erfarne konsulent, Marny Østreng, var kursholder. Marny liker å jobbe med mennesker og spille kunden god. Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kunden har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.

 

Tusen takk til hver eneste deltager for inspirerende dager på Lean svart belte sertifiseringskurs!

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 3 nivåer: Lean gult, grønt og svart belte.

For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC! 

 

Vil du ha et skreddersydd Lean kurs eller sertifiseringskurs i din virksomhet? Ta kontakt for et godt tilbud!

 

Vil du være med på åpent Lean sertifiseringskurs? Nå har Early bird rabatter for kurs i 2023. Klikk her for å se kurskalenderen.