GRATULERER til Loyds og Paxster med  Lean gult sertifisering!

“Veldig fornøyd, motivert for å følge LEAN prinsippene ” (Sitat deltager)

10. Desember, 2021

Vi har hatt gleden av å levere nok et bedriftsinternt Lean gult belte sertifiseringskurs for  verdiskapere hos Loyds og Paxster.

Tusen takk for innholdsrike dager med et med et knallbra engasjement fra alle deltakere.

 

Vi er stolte over at deltakerne anbefaler oss som kursleverandør med 5,3 av 6 mulige poeng på evalueringen!

 

Noen kommentarer fra deltakerne på evalueringen:

  • Veldig fornøyd, motivert for å følge LEAN prinsippene. Det var bra at kurset dekket mye teori som kan gjøres i produksjon

  • Var bra kurs leder og fin innføring i Lean arbeidsmetoder

  • Har vært lærerikt. Lærer hvordan man effektiviserer og strukturerer en arbeidsdag

  • Interessant å lære med praktiske oppgaver. Dette var bra!

 

Vil du delta på åpent Lean sertifiseringskurs til våren?

Sjekk ut kurskalenderen her!

 

Vår erfarne konsulent, Thor Eirik Lobben, var kursholder.  Han har bakgrunn fra forsvaret og har jobbet med salg og ledelse i flere roller og bransjer i 25 år.
Thor Eirik har fokus på godt og effektivt samspill som en suksessfaktor i Lean. Han er Certified DiSC® Trainer og Sertifisert Lean svart belte – Lean Manager MC. Thor Eirik jobber strukturert og målrettet med fokus på kundeverdi i prosessene.

 

Med Lean gult belte sertifisering skal deltakerne ha forståelse for grunn-elementene i Lean som driftstrategi og kjenne flere verktøy og metoder som kan være en del av tankegangen og det daglige forbedringsarbeidet. Gjennom Lean-spillet Case Gokart har deltakerne blitt kjent med og fått øve på verktøy og metoder som 5S, verdistrømsanalyse, prosesskartlegging, strukturert problemløsning og rotårsaksanalyse, PDCA og jobbet med tavlemøter og ikke minst funnet kilder til sløsing og funnet tiltak.

 

Lean spill gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet.

 

Det er veldig gøy å jobbe med Loyds og Paxster som er i bilbransjen. Loyds er en moderne produksjonsbedrift som leverer innredning til varebiler så håndverkeren får bedre oversikt over utstyret sitt og kan spare tid på byggeplass. Her er bl.a. Toyota, Mercedes og Volkswagen på kundelista. Les mer om Loyds her.

Foto: Bygdeposten

Paxster er et industri-eventyr i norsk skala. Paxster er en miljøvennlig elektrisk bil som brukes i både Norge og i utlandet. Med Paxster får du økte besparelser utover en vanlig konvertering til en elektrisk bil. Modeller trenger mindre vedlikehold og tilbyr en unik kvalitet under tøffe forhold. Noen kunder som benytter seg av dette spennende kjøretøyet er Posten, DHL og Amedia. Les mer om Paxster her. 

Alle produktene fra Loyds og Paxster reflekterer Lean på en god måte. Med innredningen i varebilen vil håndtverkeren spare tid til unøvendig leting og har bedre kontroll i hverdagen. Med Paxster sparer føreren mellom 15% – 40% av tiden de bruker når varer skal leveres til kunden.

 

Tusen takk for at vi fikk komme tilbake til dere!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!

 

Vil du utføre Lean gult belte sertifiseringskurs i din virksomhet?

Les mer her.

 

Vi tilbyr også åpne Lean sertifiseringskurs til våren! Sjekk ut kurskalenderen her!