GRATULERER til Loyds og Paxster med Lean gult belte sertifisering!

De syns kurset var veldig bra!

30. September, 2021

Vi har hatt gleden av å levere bedriftsinternt Lean gult belte sertifiseringskurs for  verdiskapere hos Loyds og Paxster denne uken.

Vi takker for innholdsrike dager med et brennende engasjement og innlevelse fra alle deltakere.

 

Vi er stolte over at deltakerne ga Lean-spillet 5,8 av 6 mulige poeng på evalueringen!

 

Noen kommentarer fra deltakerne på evalueringen:

  • Alt var bra! Godt gjennomført kurs.

  • Fikk lært mye om hvordan min arbeidsdag blir bedre.

  • Det var bra at kursleder var flink til å formidle på en interessant måte. Morsom gokart oppgave. Engasjerte mer enn forventet.

  • God innføring i hva Lean er.

 

Vil du delta på åpent Lean sertifiseringskurs til våren?

Vårens kursdatoer kommer snart, så sjekk ut kurskalenderen her!

 

Vår erfarne konsulent, Marny Østreng, var kursholder. Marny liker å jobbe med mennesker og spille kunden god. Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kunden har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.

 

 

 

 

Med Lean gult belte sertifisering skal deltakerne ha forståelse for grunn-elementene i Lean som driftstrategi og kjenne flere verktøy og metoder som kan være en del av tankegangen og det daglige forbedringsarbeidet. Gjennom Lean-spillet Case Gokart har deltakerne blitt kjent med og fått øve på verktøy og metoder som 5S, verdistrømsanalyse, prosesskartlegging, strukturert problemløsning og rotårsaksanalyse, PDCA og jobbet med tavlemøter og ikke minst funnet kilder til sløsing og funnet tiltak.

 

Lean spill gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet.

 

Det er veldig gøy å jobbe med Loyds og Paxster som er i bilbransjen. Loyds er en moderne produksjonsbedrift som leverer innredning til varebiler så håndverkeren får bedre oversikt over utstyret sitt og kan spare tid på byggeplass. Her er bl.a. Toyota, Mercedes og Volkswagen på kundelista. Les mer om Loyds her.

Foto: Bygdeposten

Paxster er et industri-eventyr i norsk skala. Paxster er en miljøvennlig elektrisk bil som brukes i både Norge og i utlandet. Med Paxster får du økte besparelser utover en vanlig konvertering til en elektrisk bil. Modeller trenger mindre vedlikehold og tilbyr en unik kvalitet under tøffe forhold. Noen kunder som benytter seg av dette spennende kjøretøyet er Posten, DHL og Amedia. Les mer om Paxster her. 

Alle produktene fra Loyds og Paxster reflekterer Lean på en god måte. Med innredningen i varebilen vil håndtverkeren spare tid til unøvendig leting og har bedre kontroll i hverdagen. Med Paxster sparer føreren mellom 15% – 40% av tiden de bruker når varer skal leveres til kunden.

 

Tusen takk for at vi fikk komme tilbake til dere!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!

 

Vil du utføre Lean gult belte sertifiseringskurs i din virksomhet?

Les mer her.

 

Vi tilbyr også åpne Lean sertifiseringskurs til våren! Sjekk ut kurskalenderen her!