GRATULERER til Loyds og Paxster med Lean gult belte sertifisering!

“Veldig fornøyd. Lærerikt, og kursleder fikk med seg alle og var utrolig flink.” (Sitat deltager)

15. september, 2023

 

Vi har hatt gleden av å levere bedriftsinternt Lean gult belte sertifiseringskurs for Loyds og Paxster denne uken.

Vi takker for innholdsrike dager med et brennende engasjement og innlevelse fra alle deltakere.

Vi syns det er veldig hyggelig at vi får komme tilbake til kunder som vi har samarbeidet med tidligere.

 

Vi er stolte over at deltakerne anbefaler oss som kursleverandør 5,5 av 6 mulige poeng på evalueringen!

Gratis introduksjon til Lean med Lean hvitt belte sertifiseringskurs finner du her.

 

Noen kommentarer fra deltakerne på evalueringen:

  • “Fine dager med et svært lærerikt kurs!”

  • “Var veldig engasjerende. Svært positivt”

  • “Dyktig kursleder, god på fremlegging av formålet”

  • “Lærerikt og underholdende”

 

Vil du delta på åpent Lean sertifiseringskurs til høsten?

Sjekk ut kurskalenderen her!

 

Foto: Loyds.

Foto: Bygdeposten

Det er veldig gøy å jobbe med Loyds og Paxster som er i bilbransjen. Loyds er en moderne produksjonsbedrift som leverer innredning til varebiler så håndverkeren får bedre oversikt over utstyret sitt og kan spare tid på byggeplass. Her er bl.a. Toyota, Mercedes og Volkswagen på kundelista. Les mer om Loyds her.

Paxster er et industri-eventyr i norsk skala. Paxster er en miljøvennlig elektrisk bil som brukes i både Norge og i utlandet. Med Paxster får du økte besparelser utover en vanlig konvertering til en elektrisk bil. Modeller trenger mindre vedlikehold og tilbyr en unik kvalitet under tøffe forhold. Noen kunder som benytter seg av dette spennende kjøretøyet er Posten, DHL og Amedia. Les mer om Paxster her.

 

Alle produktene fra Loyds og Paxster reflekterer Lean på en god måte. Med innredningen i varebilen vil håndtverken spare tid til unøvendig leting og har bedre kontroll i hverdagen. Med Paxster sparer føreren mellom 15% – 40% av tiden de bruker når varer skal leveres til kunden.

 

Vår erfarne konsulent, Marny Østreng, var kursholder. Marny liker å jobbe med mennesker og spille kunden god. Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kunden har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.

 

Med Lean gult belte sertifisering skal deltakerne ha forståelse for grunn-elementene i Lean som driftstrategi og kjenne flere verktøy og metoder som kan være en del av tankegangen og det daglige forbedringsarbeidet. Gjennom Lean-spillet Case Gokart har deltakerne blitt kjent med og fått øve på verktøy og metoder som 5S, verdistrømsanalyse, prosesskartlegging, strukturert problemløsning og rotårsaksanalyse, PDCA og jobbet med tavlemøter og ikke minst funnet kilder til sløsing og funnet tiltak.

 

Lean spill gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet.

 

 

Tusen takk for at vi fikk komme tilbake til dere!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!

 

Vil du utføre Lean gult belte sertifiseringskurs i din virksomhet?

Les mer her.

 

Vi tilbyr også åpne Lean sertifiseringskurs til høsten! Sjekk ut kurskalenderen her!