GRATULERER til ledere i OneCo med Lean gult belte sertifisering!

“Veldig bra og lærerikt” (Sitat deltager)

14. mai, 2024

Forrige uke leverte vi bedriftsinternt Lean gult belte sertifiseringskurs til ledere i OneCo.

 

Tusen takk for 2 fine Lean-dager med god stemning og med et herlig engasjement fra alle deltakere.

 

Dette er det 14. Lean gult belte sertifiseringskurset vi har levert til OneCo-konsernet.

 

Gratis introduksjon til Lean med Lean hvitt belte sertifiseringskurs finner du her. Klikk på bildet!

Vi er stolte over at deltakerne anbefaler oss som kursleverandør med 5,8 av 6 mulige poeng på evalueringen!

 

Noen kommentarer fra deltakerne på evalueringen:

  • “Jeg likte det aller meste, dette ga meg et nytt perspektiv på hvordan en leder burde arbeidet og hvordan nå frem til mine medarbeidere.”

  • “Veldig godt innhold og engasjerende kursholder”

  • “Inspirerende kursholder, viktige tema.”

  • “Følte at jeg lært en masse ….. . Jeg har nok gjort litt av dette tidligere, men ikke kalt det Lean. Men slik det var og ble vist ( fremlagt ) ble det alt satt i system . Alt fra prosess- effektiveistering, – verdistrømsanalyse ,- kartlegging .osv… . Jeg vil prøve å få litt Lean ute til mine medarbeidere. Som jeg starter med fikk jeg en Aha opplevelse på mange ting. Min opplevelse av kurset var veldig bra. Følte jeg lærte mye som jeg skal prøve å få videre formidlet . Skal anbefale kurset videre til andre kollegaer “

 

Vil du delta på åpent Lean gult, grønt eller svart belte sertifiseringskurs?

Sjekk ut kurskalenderen her!

 

Vil du utføre Lean gult belte sertifiseringskurs i din virksomhet?

Les mer her.

 

Vår erfarne konsulent, Marny Østreng, var kursholder. Marny liker å jobbe med mennesker og spille kunden god. Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kunden har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.

 

Med Lean gult belte sertifisering skal deltakerne ha forståelse for grunn-elementene i Lean som driftstrategi og kjenne flere verktøy og metoder som kan være en del av tankegangen og det daglige forbedringsarbeidet. Gjennom Lean-spillet Case Gokart har deltakerne blitt kjent med og fått øve på verktøy og metoder som 5S, verdistrømsanalyse, prosesskartlegging, strukturert problemløsning og rotårsaksanalyse, PDCA og jobbet med tavlemøter og ikke minst funnet kilder til sløsing og funnet tiltak.

 

Lean spill gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet.

 

 

OneCo er et industrikonsern med 3000 ansatte som til sammen omsetter for NOK 4.5 milliarder.

Deres kjerneaktiviteter er innen elektro, automasjon og telekom. En av deres styrker er å levere systemintegrerte løsninger, der ulike fag og produkter settes sammen. Les mer her. 

 

 

 

 

Tusen takk for at vi fikk komme tilbake til dere!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!

 

Vil du utføre Lean gult belte sertifiseringskurs i din virksomhet?

Les mer her.

 

Vi tilbyr også åpne Lean sertifiseringskurs. Sjekk ut kurskalenderen her!