GRATULERER til ledere i Akershusgruppen med Lean gult belte sertifisering!

“Bra engasjement och veldig pedagogisk Lean spill ” (Sitat deltager)

 

7. september, 2023

 

Forrige uke leverte vi bedriftsinternt Lean gult belte sertifiseringskurs til ledere i Akershusgruppen.

 

Tusen takk for 2 fine Lean-dager med god stemning og med et herlig engasjement fra alle deltakere.

 

Gratis introduksjon til Lean med Lean hvitt belte sertifiseringskurs finner du her. Klikk på bildet!

Vi er stolte over at deltakerne ga innholdet og teorien i kurset 5 av 6 mulige poeng på evalueringen!

 

Noen kommentarer fra deltakerne på evalueringen:

  • «Bra engasjement och veldig pedagogisk Lean spill»

  • «Veldig inspirerende»

  • «Tipp, topp tommel opp»

 

Vil du delta på åpent Lean gult, grønt eller svart belte sertifiseringskurs?

Sjekk ut kurskalenderen her!

 

Vår erfarne konsulent, Bjørn-Inge Skipperud, var kursholder. Med sin lange ledererfaring har han et brennende ønske om å hjelpe og støtte ledere som vil, kan han vise til gode resultater. Bjørn-Inge har svart belte i Lean og jobbet 27 år i store internasjonale selskaper bl.a. som Country Manager Luminars.

 

Med Lean gult belte sertifisering skal deltakerne ha forståelse for grunn-elementene i Lean som driftstrategi og kjenne flere verktøy og metoder som kan være en del av tankegangen og det daglige forbedringsarbeidet. Gjennom Lean-spillet Case Gokart har deltakerne blitt kjent med og fått øve på verktøy og metoder som 5S, verdistrømsanalyse, prosesskartlegging, strukturert problemløsning og rotårsaksanalyse, PDCA og jobbet med tavlemøter og ikke minst funnet kilder til sløsing og funnet tiltak.

 

Lean spill gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet.

 

Akershusgruppen driver ca. 20 populære spisesteder og gastropuber i Oslo. De har egne håndverksbryggerier. De skaper mat- og drikke opplevelser og har alltid kundens behov i fokus. Innovasjon og bærekraft er viktig for de.

Mamma pizza, en av deres restauranter, har blant annet vunnet priser som feks « Gambero Rosso Topp Italian Kitchen» og «Oslos beste 2021». Les mer om de her.

 

 

 

 

 

Tusen takk for at vi fikk komme tilbake til dere!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!