GRATULERER til deltagere på åpent Lean svart belte sertifisering! TAKK for terningkast 6.

6. Desember, 2020

 

GRATULERER til deltagere fra Atea Finance, Ekornes beds, K. Ekrheim, IN Consulting og HiØ for solid engasjement og 6 inspirerende dager på Teams!

 

Denne flotte buketten anbefaler Madisa Consulting som kursleverandør med 6 av 6 poeng på evalueringen fra åpent Lean svart belte sertifiseringskurs.

 

Her er noen kommentarer fra deltagerne på evalueringen:

 

“Kurset var helt utrolig bra! Kurset er innholdsrikt, favner bredt, er systematisk bygd opp, strukturert med masse informasjon. Et flott oppslagsverk til etterpå. En superdyktig kursholder – inspirerende, kunnskapsrik og støttende med humor og guts. Tusen, tusen takk for meg. Kunne ikke vært bedre!! Stor klem!”

 

“Over all forventning- ga mye inspirasjon. Miks av bransjer ga godt innblikk i hvor variert vsa kan lages, og hvor mange bruksområder Lean har.”

 

“Veldig bra! Synes teori og kursmateriell var veldig bra i forhold til at det var på Teams.
Gode diskusjoner.
Kursleder er flink til å få med seg deltagerne.”

 

Les mer om våre referanser her.

 

Den siste dagen fikk til og med kursleder Marny Østreng Morgenlevering med frokost, lunsj og blomster fra kursdeltagerne. Meldingen som fulgte med var: “Tusen takk for vel gjennomført kurs på Teams og for ditt glødende engasjement. Hilsen kursdeltagerne.”

Deltagerne fikk 2 hjemmelekser med verdistrømanalyse og problemløsning som handlet om et konkret case i egen virksomhet. Underveis fikk de støtte og hjelp av kursleder. Hjemmeleksen bidrar til praktisk øvelse av Lean metodene. Til sammen har deltagerne spart flere millioner med hjemmeleksen! 

 

Alle deltagerne har allerede gjennomført Lean gult og grønt belte sertifiseringskurs.  Les mer om sertifiseringsprogrammet her.

 

Det har vært  et variert, krevende og spennende program for deltagerne på Lean svart belte sertifiseringskurs. I tillegg til spennende teori, diskusjoner, oppgaver, presentasjon av  2 hjemmelekser, Lean spill, filmer og eksempler, har vi fått besøk av  2 bedrifter og vi har fått besøk av 3 gjesteforelesere.

Vi ser den enkelte deltager og bruker et enkelt og folkelig språk.

 

I etterkant av kurset, får hver deltager 1 time GRATIS rådgivning. Mange syns dette er kjekt å gjøre etter at ting har modnet hos den enkelte.

 

Tusen takk til hver eneste deltager for inspirerende dager på høstens Lean sertifiseringskurs!

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 3 nivåer: Lean gult, grønt og svart belte.

For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC! 

 

Vil du være med på  Lean sertifiseringskurs våren 2021?

Vi har åpnet for påmeldinger og har Early bird rabatter. Førstemann til mølla! Klikk her for å se kurskalenderen.