GRATULERER til deltagere på åpent Lean gult sertifisering!

“Meget lærerikt og nyttig” (Sitat deltager)

16. Mars, 2022

 

Denne uken leverte vi åpent Lean gult belte sertifiseringskurs til Atea finance, Elektroskandia Norge, Halliburton, KS konsulent, Oslo kommune, Wittusen & Jensen og Xylem Water Solutions.

 

Tusen takk for inspirerende dager med et med et fantastisk engasjement fra alle deltakere.

Vi er stolte over at deltakerne gir både Lean-spillet Case gokart og kursleder terningkast 6! 

 

Noen kommentarer fra deltakerne på evalueringen:

  • Veldig fornøyd og har satt stor pris på disse to dagene og alt vi har lært. Kommer til å anbefale at alle hos oss burde ta dette kurset.

  • Meget bra faglig innhold. Veldig flink kurs arrangør (Marny) som fikk loset oss gjennom alt stoffet på en god måte. Flink til å involvere alle deltakere.

  • Veldig bra. Mye som jeg vil bruke i etterkant

  • Meget lærerikt og nyttig

  • God blanding av teori og praksis

 

Vil du delta på åpent Lean sertifiseringskurs?

Sjekk ut kurskalenderen her!

 

Vår erfarne konsulent, Marny Østreng, var kursholder. Marny liker å jobbe med mennesker og spille kunden god. Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kunden har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.

 

Med Lean gult belte sertifisering skal deltakerne ha forståelse for grunn-elementene i Lean som driftstrategi og kjenne flere verktøy og metoder som kan være en del av tankegangen og det daglige forbedringsarbeidet.

 

Gjennom Lean-spillet Case Gokart har deltakerne blitt kjent med og fått øve på verktøy og metoder som 5S, verdistrømsanalyse, prosesskartlegging, strukturert problemløsning og rotårsaksanalyse, PDCA og jobbet med tavlemøter og ikke minst funnet kilder til sløsing og funnet tiltak.

Lean spill gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet.

 

Tusen takk for 2 fine dager sammen med dere dyktige folk!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!

 

Vi tilbyr også åpne Lean sertifiseringskurs til høsten! Sjekk ut kurskalenderen her!

Vi kan også holde bedriftsinternt kurs i din virksomhet. Ta kontakt