GRATULERER til deltagere fra Biztek, Trondheim Kommune, Loe Rørprodukter Nord, Experis, Modulvegger, Byggern og Teamkonsult med Lean gult sertifisering i Trondheim!

“Meget positiv opplevelse, med god læring og mange tips. ” (Sitat deltager)

23. September, 2022

 

Denne uken leverte vi åpent Lean gult belte sertifiseringskurs til Biztek, Trondheim Kommune, Loe Rørprodukter Nord, Experis, Modulvegger, Byggern og Teamkonsult. 

 

Takk for engasjement og deltakelse, gode diskusjoner og for at dere anbefaler oss som kursleverandør med 5,8 av 6 poeng på kursevalueringen.

 

Noen kommentarer fra deltakerne på evalueringen:

  • Meget erfaren kursleder, flink til å engasjere alle, gode diskusjoner

  • Blanding mellom teori og praksis gjorde at vi fikk se effekten av det vi skulle lære om på kurset

  • Tillitvekkende og kompetent kursholder, relevant innhold og case

 

Vil du delta på åpent Lean sertifiseringskurs?

Sjekk ut kurskalenderen her!

 

Vår erfarne konsulent, Thor Eirik Lobben, var kursholder.  Han har bakgrunn fra forsvaret og har jobbet med salg og ledelse i flere roller og bransjer i 25 år.
Thor Eirik har fokus på godt og effektivt samspill som en suksessfaktor i Lean. Han er Certified DiSC® Trainer og Sertifisert Lean svart belte – Lean Manager MC. Thor Eirik jobber strukturert og målrettet med fokus på kundeverdi i prosessene.

 

Med Lean gult belte sertifisering skal deltakerne ha forståelse for grunn-elementene i Lean som driftstrategi og kjenne flere verktøy og metoder som kan være en del av tankegangen og det daglige forbedringsarbeidet.

 

Gjennom Lean-spillet Case Gokart har deltakerne blitt kjent med og fått øve på verktøy og metoder som 5S, verdistrømsanalyse, prosesskartlegging, strukturert problemløsning og rotårsaksanalyse, PDCA og jobbet med tavlemøter og ikke minst funnet kilder til sløsing og funnet tiltak.

 

Lean spill gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet.

 

Tusen takk for 2 fine dager sammen i Trondheim!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!

 

Vi tilbyr også åpne Lean sertifiseringskurs til våren! Sjekk ut kurskalenderen her!

Vi kan også holde bedriftsinternt kurs i din virksomhet. Ta kontakt