GRATULERER til deltagere på åpent Lean grønt belte sertifiseringskurs!

(9. April, 2019)

 

Det har vært en ære å jobbe med dyktige deltagere fra Skanska Norge AS, SpareBank 1 Østfold Akershus, Høgskolen i Østfold, Jernbanepersonalets Bank og Forsikring, Namdalsavisa og NOR-Konsulenten AS .

 

Deltagerne anbefaler oss som kursleverandør med 5,6 av 6 poeng på evalueringen. 

 

Deltagerne har vært svært aktive, positive og gitt mye av seg selv med gode innspill, refleksjoner og spørsmål. Vi bøyer oss i hatten og er svært takknemlige for nye gode relasjoner og for en fantastisk innsats på 4 intensive dager på grønt belte.

 

Neste åpne kurs er Lean svart belte sertifisering (6. – 8. Mai & 4. – 6. Juni), selveste høydepunktet i vårt sertifiseringsprogram. Les mer om sertifiseringsprogrammet her.

NB! Påmeldingsfrist for svart belte er 26. April. Se kurskalenderen her.

 

Her er noen av kommentarene fra deltagerne:

 

“Fin blanding av teori og praksis. Gode diskusjoner. Flott gjeng. Hyggelig og nytting. Relevant for jobben min.”

 

“Bra og variert innhold og gjennomføring med gode presentasjoner og flotte filmer.”

 

“Jeg har blitt positivt utfordret. Stor grad av relevans. “

 

Lean Grønt belte varer i 4 dager hvor deltageren oppnår dypere kompetanse i Lean som gir forutsetninger til å skape flyt og være en aktiv pådriver for forbedringsarbeid i din virksomhet. På våre kurs bruker vi edutainment – underholdende læring! Du får inspirerende motivasjons-“boostere” med Lean-spill – en praktisk tilnærming og en pedagogisk variasjon som gir økt læringseffekt.

 

Hovedspillet under grønt belte er Case Formel 1. Her må teamet selv komme med tiltak basert på teori og oppgaver slik at flyteffektiviteten øker og kunden mottar sin bestilling innen tidsfristen. Kunden kan bestille 4 forskjellige F1-modeller.

Første runde leverte teamet 0 stk av kundens bestilling. Med bruk av ulike Lean metoder klarte teamet etter 3. runde målet:  Planlegge, montere, fakturere og levere riktig modell av Formel1 bilen med riktig antall og riktig kvalitet, til riktig sted og til riktig tid. Uten å legge til noen ressurser!

Lean-spillet fikk karakter 5,7 av 6 mulige poeng. Det kaller vi suksess!

 

I tillegg til Lean teori, krydres kursene med diskusjoner, oppgaver, business-caser, eksempler fra virkeligheten og filmer.

 

Bildet viser engasjerte deltagere som utfører en Verdistrømanalyse basert på Lean-spillet “Case Formel1”.

 

Gjennom hele kurset får deltagerne veiledning og tid til å trene på Lean-metodene slik at det blir lettere å bruke de på hjemmebane.

 

Tusen takk til hver eneste deltager for solid engasjement og 4 inspirerende dager!

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 3 nivåer: Lean gult, grønt og svart belte.
For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC!

 

Vil du være med på våre Lean sertifiseringskurs?

Neste åpne Lean gult belte sertifiseringskurs er i Trondheim 4. – 5. Juni.

Vi har åpnet for påmeldinger på høstens kurs og nå kan du få Early bird rabatt! Meld deg på i dag for å sikre deg plass. Klikk her for å melde deg på. 

Klikk her for å se kurskalenderen.