GRATULERER til deltagere på åpent Lean grønt belte sertifiseringskurs! (27.10.2019)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det har vært en ære å jobbe med dyktige deltagere fra Ekornes, Landbruksdirektoratet, Oslo Kommune, Høgskolen i Østfold og Consulting West!

 

Deltagerne anbefaler oss som kursleverandør med 5,8 av 6 poeng på evalueringen. 

 

Deltagerne har vært svært aktive, positive og gitt mye av seg selv med gode innspill, refleksjoner og spørsmål. Vi bøyer oss i hatten og er svært takknemlige for nye gode relasjoner og for en fantastisk innsats på 4 intensive dager på grønt belte.

 

Neste åpne kurs er Lean svart belte sertifisering 19.-21. November + 3. – 5. Desember med påmeldingsfrist 8. November.  

Se kurskalenderen for resten av 2019 og våren 2020 her  og les mer om sertifiseringsprogrammet her.

 

Her er noen av kommentarene fra deltagerne:

 

“Kurslederen er en veldig dyktig leder. Hun sørget for et åpent og spennende kurs. Jeg følte meg sett, forstått og hørt gjennom hele kurset. Kursinnholdet var over all forventning. Det har vært lærerikt, morsomt, spennende og jeg har lært utrolig mye! “

 

“Veldig mye interessant stoff som ble presentert på en ryddig og god måte. Gode eksempler og informative slides. God stemning. God mix av teori, erfaringsutveksling og øvelser.”

 

“Svært dyktig kursleder: Formidling, diskusjoner og balansering av gruppa. “

 

Lean Grønt belte varer i 4 dager hvor deltageren oppnår dypere kompetanse i Lean som gir forutsetninger til å skape flyt og være en aktiv pådriver for forbedringsarbeid i din virksomhet. På våre kurs bruker vi edutainment – underholdende læring! Du får inspirerende motivasjons-“boostere” med Lean-spill – en praktisk tilnærming og en pedagogisk variasjon som gir økt læringseffekt.

 

Hovedspillet under grønt belte er Case Formel 1. Her må teamet selv komme med tiltak basert på teori og oppgaver slik at flyteffektiviteten øker og kunden mottar sin bestilling innen tidsfristen. Kunden kan bestille 4 forskjellige F1-modeller.

Første runde leverte teamet 0 stk av kundens bestilling. Med bruk av ulike Lean metoder klarte teamet etter 3. runde målet:  Planlegge, montere, fakturere og levere riktig modell av Formel1 bilen med riktig antall og riktig kvalitet, til riktig sted og til riktig tid. Uten å legge til noen ressurser!

Lean-spillet fikk karakter 5,7 av 6 mulige poeng. Det kaller vi suksess!

 

I tillegg til Lean teori, krydres kursene med diskusjoner, oppgaver, business-caser, flere Lean-spillmeksempler fra virkeligheten og filmer.

Gjennom hele kurset får deltagerne veiledning og tid til å trene på Lean-metodene slik at det blir lettere å bruke de på hjemmebane.

 

Bildet viser engasjerte deltagere som er ferdige med “Marshmallow-challenge” som utfordrer rundt innovasjon og PDCA. Dette tårnet er et av de høyeste vi har sett på våre kurs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tusen takk til hver eneste deltager for solid engasjement og 4 inspirerende dager!

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 3 nivåer: Lean gult, grønt og svart belte.
For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC!

 

Vil du være med på våre Lean sertifiseringskurs?

Neste åpne Lean gult belte sertifiseringskurs er i Trondheim 12.-13. Feb, 2020.

Vi har åpnet for påmeldinger på våren 2020 kurs og nå kan du få Early bird rabatt! Meld deg på i dag for å sikre deg plass. Klikk her for å melde deg på. 

Klikk her for å se kurskalenderen.