GRATULERER til deltagere fra Coop, Forsvarsbygg, Halliburton, K. Ekrheim, Loyds Industri, Sykehuspartner HF og Viken fylkeskommune med Lean svart belte sertifisering!

13. Desember, 2023

 

GRATULERER til deltagere fra Coop, Forsvarsbygg, Halliburton, K. Ekrheim, Loyds Industri, Sykehuspartner HF og Viken fylkeskommune

for solid engasjement og 6 inspirerende dager på åpent Lean svart belte sertifiseringskurs!

 

Denne flotte buketten anbefaler Madisa Consulting som kursleverandør med 5,9 av 6 poeng på evalueringen.

Slike evalueringer gleder Lean-hjertet og gjør oss ekstra stolte som leverandør.

 

Her er noen kommentarer fra deltagerne på evalueringen:

 

“Har hatt en fantastisk LEAN-reise gjennom høsten med gult, grønt og svart belte. Møtt mange flotte mennesker og knyttet kontakter.

 

“Jeg har fått repetert OG fått påfyll av nyttig læring om Lean. Det har ført til at jeg har større trygghet i Lean og forbedringsarbeid. Jeg har hatt Marny som lærer og hun har vært motiverende, inkluderende og gitt meg utfordringer. Gode gruppeoppgaver/spill/diskusjoner, innleveringer og meget bra med eksamensoppgaver”

 

“Fantastisk bra, mye bra fremleggelse. Det med også å få gjort praktisk oppgave er gull. Slitsomt men bra. Mye info osv. Fikk et bedre helhetsbilde som jeg ønsket.”

 

“Det har vært en spennende reise. Jeg fikk muligheten til å reflektere over hva vi har gjort godt fra før og hva vi burde fokusere på i tiden fremover. Noen nye verktøy men først å fremst blir det fokus på god kultur. “

 

“Marnys preg på kurs, foredragene, sted, bedriftsbesøk var bra. Inspirerende. Bra networkingsmuligheter.”

 

Les mer om våre referanser her.

 

Alle deltagerne har allerede gjennomført Lean gult og grønt belte sertifiseringskurs.  Les mer om sertifiseringsprogrammet her.

 

Lean er 80% kultur og 20% metoder – derfor må du kunne strategisk Lean-ledelse. Uten dette vil du ikke lykkes med Lean-arbeidet.

 

På Lean svart belte sertifiseringskurs får du kompetansen en god Lean-leder trenger. Noen av temaene er strategisk hoshin Kanri, Lean-speil, gemba, standardisering, kata, coaching, Lean-program, lærende organisasjon, Lean startup og mye mer!

 

Lean svart belte sertifiseringskurs er den høyeste utdanningsnivået innen Lean hos oss! Sammen med sertifiseringen får du også tittelen Lean manager MC!

Med svart belte får deltageren grundig fordypning og trening i Lean som gir forutsetninger til å planlegge, iverksette og lede forbedringsarbeidet. Kurset er påbygning fra hvittgult og grønt belte og varer i 6 dager.

Vi ser den enkelte deltager og bruker et enkelt og folkelig språk.

Det har vært et variert, krevende og spennende program for deltagerne på Lean svart belte sertifiseringskurs. Det skal henge høyt å få Lean svart belte sertifisering.

 

Lean svart belte sertifiseringskurs er innholdsrikt med hovedfokus på Lean ledelse presentert med spennende teori, diskusjoner, oppgaver, filmer og eksempler. I tillegg til dette fikk deltagerne:

 

  • Muligheten til å øve seg på Lean-metodene med presentasjon av 2 hjemmelekser med verdistrømanalyse/prosesskartlegging og problemløsning som handlet om et konkret case i egen virksomhet. Underveis fikk de støtte og hjelp av kursleder.

  • 2 eksamener

  • Lean-spill

  • Besøk til Tine og og Circle K

  • Gjesteforelesning av Dr. Gunnar Andersson førsteamanuensis Industriell Innovasjon Høgskolen i Østfold, Knut Vissmark, tidligere Senior Lean Prosjektleder for Kompetansesenter Lean og Kvalitet i DNB Bank ASA og Thomas Fosstveit, direktør på logistikksenteret.

 

Inspirasjons-dag med besøk til #Tine for Lean svart belte deltagerne. Lean i praksis var i fokus hvor vi fikk se visuelle ledelsesløsninger og metoder som bl.a. 5S, tavler, EPL’er, problemløsning og hoshin kanri. Olivier Mueller og teamet på Tine har fokus på å involvere medarbeideren, se hele mennesket, skape en lærende organisasjon og ha et tydelig målbilde.

På Circle K er Lean en naturlig del av driften, og kommer ikke i tillegg til. For en inspirerende dag deltagerne på åpent Lean svart belte fikk på besøk hos Live Vormeland og Einar Valbjørn Heisum på Circle K.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tenk å ha 50 års erfaring fra DNB og enda være så entusiastisk! RESPECT! Dyktige Knut Vissmark kom på besøk til oss på åpent Lean svart belte sertifiseringskurs og fortalte om den spennende Lean-reisen i DNB.

Gjesteforelesning av Thomas Fosstveit, direktør på logistikksenteret. Europris skal bli litt bedre hver dag. Fokuset er på kulturen og gjøre små forbedringer for å nå målene som er bestemt i hoshin kanri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Gunnar Andersson fra Høgskolen i Østfold (HiØ) fortalte om hvordan litteratur og erfaringer fra Japan kan hjelpe oss med å forstå og utvikle egen Lean praksis på sin spennende gjesteforelesning. Hva har egentlig Lean-ledelse til felles med do-vasking i Japan? Dette var bare et av mange spennende perspektiver.

Trening på Lean med fly-spillet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå er det bare å Leane på, folkens!

Tusen takk til hver eneste deltager for inspirerende dager på høstens Lean sertifiseringskurs!

 

Vil du være med på  Lean sertifiseringskurs til våren?

Nå har vi  Early bird rabatt. Førstemann til mølla! Klikk her for å se kurskalenderen.