GRATULERER til deltagere fra Coop, Ferskvarehuset, Kongsberg Maritime, K. Ekrheim, Laerdal Medical, Norgesnett og Viksen med Lean svart belte sertifisering!

13. juni, 2024

 

EN STOR TAKK til deltagere fra Coop, Ferskvarehuset, Kongsberg Maritime, K. Ekrheim, Laerdal Medical, Norgesnett og Viksen

for herlig engasjement og 6 inspirerende dager på åpent Lean svart belte sertifiseringskurs!

 

Denne flotte buketten anbefaler Madisa Consulting som kursleverandør med 5,9 av 6 poeng på evalueringen.

Slike evalueringer gleder Lean-hjertet og gjør oss ekstra stolte som leverandør.

 

Her er noen kommentarer fra deltagerne på evalueringen:

 

“Anbefaler virkelig kurs med Madisa Consulting AS. ⭐️ og kurslærer Marny Østreng. Takk til den fine gjengen på svart belte kurset! “

 

“Inspirerende. God dynamikk i gruppa. God struktur på programmet. Mange gode tips i presentasjonene.”

 

“Veldig fornøyd. Inspirert og gøy å lære noe nytt. Repetisjon, presentasjoner , besøk, ny læring var bra.

 

“Berikende. Folkene, innhold, stemningen var bra. “

 

“Kursene til Madisa Consulting anbefales på det sterkeste for de som vil tilegne seg kunnskap om lean. Diskusjonene og refleksjoner fra det som ble presentert og diskutert deltagerne imellom var bra.

 

Alle deltagerne har allerede gjennomført Lean gult og grønt belte sertifiseringskurs.  Les mer om sertifiseringsprogrammet her.

 

Lean er 80% kultur og 20% metoder – derfor må du kunne strategisk Lean-ledelse. Uten dette vil du ikke lykkes med Lean-arbeidet.

 

På Lean svart belte sertifiseringskurs får du kompetansen en god Lean-leder trenger. Noen av temaene er strategisk hoshin Kanri, Lean-speil, gemba, standardisering, kata, coaching, Lean-program, lærende organisasjon, Lean startup og mye mer!

 

Lean svart belte sertifiseringskurs er den høyeste utdanningsnivået innen Lean hos oss! Sammen med sertifiseringen får du også tittelen Lean manager MC!

Med svart belte får deltageren grundig fordypning og trening i Lean som gir forutsetninger til å planlegge, iverksette og lede forbedringsarbeidet. Kurset er påbygning fra hvittgult og grønt belte og varer i 6 dager.

Vi ser den enkelte deltager og bruker et enkelt og folkelig språk.

Det har vært et variert, krevende og spennende program for deltagerne på Lean svart belte sertifiseringskurs. Det skal henge høyt å få Lean svart belte sertifisering.

 

Lean svart belte sertifiseringskurs er innholdsrikt med hovedfokus på Lean ledelse presentert med spennende teori, diskusjoner, oppgaver, filmer og eksempler. I tillegg til dette fikk deltagerne:

 

  • Muligheten til å øve seg på Lean-metodene med presentasjon av 2 hjemmelekser med verdistrømanalyse/prosesskartlegging og problemløsning som handlet om et konkret case i egen virksomhet. Underveis fikk de støtte og hjelp av kursleder.

  • 2 eksamener

  • Lean-spill

  • Besøk til Tine og og Circle K

  • Gjesteforelesning av Dr. Gunnar Andersson førsteamanuensis Industriell Innovasjon Høgskolen i Østfold, Knut Vissmark, tidligere Senior Lean Prosjektleder for Kompetansesenter Lean og Kvalitet i DNB Bank ASA og Thomas Fosstveit, direktør på logistikksenteret.

 

Vi besøkte Tine meieriet og fikk presentasjon og omvisning av entusiastiske Jostein Moe, produksjonssjefen. Vi lærte om hvordan Tine jobber systematisk med Lean som en del av hverdagen med et mål om å skape en lærende organisasjon. Vi var også så heldige at vi fikk en spennende gemba-tur i fabrikken og var med på et tavlemøte! Dette var kjempegøy og lærerikt! Tusen takk for at vi fikk komme på besøk og for at du delte av din kunnskap, erfaring og tid Jostein!

Vi besøkte Tine meieriet og fikk presentasjon og omvisning av entusiastiske Jostein Moe, produksjonssjefen. Vi lærte om hvordan Tine jobber systematisk med Lean som en del av hverdagen med et mål om å skape en lærende organisasjon. Vi var også så heldige at vi fikk en spennende gemba-tur i fabrikken og var med på et tavlemøte! Dette var kjempegøy og lærerikt! Tusen takk for at vi fikk komme på besøk og for at du delte av din kunnskap, erfaring og tid Jostein!

“Gøy at de som jobber der, bruker Lean som en del av hverdagen, og det fungerer!” Dette er en av refleksjonene svart belte deltagerne hadde etter at vi besøkte Circle K denne uken. For en herlig dag med god stemning og læring! Circle K har bygd sten for sten og resultatet er en Lean-kultur for kontinuerlig forbedring. Dermed får de mer tid og kvalitet til kunden, og en mer effektiv hverdag. Små forbedringer, gir store gevinster. Tusen takk til Live Vormeland og Einar Valbjørn Heisum for en knallbra presentasjon, god stemning og for at vi fikk komme på besøk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi fikk besøk av Knut Vissmark som fortalte om den spennende Lean-reisen som han var med på da han jobbet i DNB. Lean er like relevant i en tjeneste-virksomhet som i en produksjons-virksomhet. Og det er ikke så annerledes måte å jobbe på. Forbedringsarbeid og Lean har bidratt til bedre resultater i DNB. Tusen takk for at du delte av din kunnskap, erfaring og tid, Knut!

Vi fikk besøk av dyktige Thomas Fosstveit fra Europris logistikk. Han fortalte om den spennende Lean-reisen som Europris er på. Her jobbes det aktivt med Lean på strategisk, taktisk og operativt nivå. Alle er med og blir involvert i forbedringsarbeidet. Dette er med på å skape både bedre resultater og en kultur for kontinuerlig forbedring. Tusen takk for at du delte av din kunnskap, erfaring og tid, Thomas!

Vi fikk besøk av dyktige Gunnar Andersson fra Høgskolen i Østfold (HiØ). Han ga oss nye og spennende perspektiver med bl.a. innblikk i Lean-ledelse fra Toyota i Japan. Han sa også at Lean er ikke noe vi implementerer eller gjør, det er noe vi er! Det ble ekstra gøy med en live gemba-omvisning av obeya-rommet til studentene og prosjektlederne Linnea Johansen og Ellen W. Bjerga og deres Freiia-prosjekt som inkluderer 6 land og 14 partnere. Rett og slett imponerende arbeid! Tusen takk for at du delte av din kunnskap, erfaring og tid Gunnar, Linnea og Ellen!

 

Nå er det bare å Leane på, folkens!

Tusen takk til hver eneste deltager for inspirerende dager på vårens Lean sertifiseringskurs!

 

Vil du være med på  Lean sertifiseringskurs til høsten?

Nå har vi  Early bird rabatt. 

Klikk her for å se kurskalenderen.