GRATULERER til deltagere fra Atea, Coop, Ferskvarehuset, OneCo, Sykehuspartner, Norkonsulenten og Høyskolen Kristiania med Lean gult sertifisering!

“Veldig givende, inspirerende og lærerikt ” (Sitat deltager)

16. Mars, 2023

 

Denne uken leverte vi åpent Lean gult belte sertifiseringskurs til Atea, Coop, Ferskvarehuset, OneCo, Sykehuspartner, Norkonsulenten og Høyskolen Kristiania.

 

Takk for engasjement og deltakelse, gode diskusjoner og for at dere anbefaler oss som kursleverandør med 5,4 av 6 poeng på evalueringen.

 

Noen kommentarer fra deltakerne på evalueringen:

  • “Meget positiv opplevelse, og bra gjennomganger. Dyktig foreleser.”

  • “Innholdet, historien, alle metodene/verktøyene som ble vist var bra. Veldig givende, inspirerende og lærerikt “

  • “Veldig bra. Proff gjennomføring!”

  • “Veldig bra! Engasjerende underviser og gøye caser”

  • “Det var god balanse mellom teori og praksis.”

 

Vil du delta på åpent Lean sertifiseringskurs?

Sjekk ut kurskalenderen her!

 

Vår erfarne konsulent, Marny Østreng, var kursholder. Marny liker å jobbe med mennesker og spille kunden god. Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kunden har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.

 

Med Lean gult belte sertifisering skal deltakerne ha forståelse for grunn-elementene i Lean som driftstrategi og kjenne flere verktøy og metoder som kan være en del av tankegangen og det daglige forbedringsarbeidet.

 

 

Gjennom Lean-spillet Case Gokart har deltakerne blitt kjent med og fått øve på verktøy og metoder som 5S, verdistrømsanalyse, prosesskartlegging, strukturert problemløsning og rotårsaksanalyse, PDCA og jobbet med tavlemøter og ikke minst funnet kilder til sløsing og funnet tiltak.

 

Lean spill gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet.

 

Tusen takk for 2 fine dager sammen i Oslo!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!

 

Vil du være med på åpent Lean sertifiseringskurs?  Sjekk ut kurskalenderen her!

Vi kan også holde bedriftsinternt kurs i din virksomhet. Ta kontakt