GRATULERER til deltagere fra ASKO ØST AS, CNI AS Røra Fabrikker, Coop Norge, K. Ekrheim, og SINTEF Energi AS med Lean gult sertifisering!

“Påfyll og inspirasjon” (Sitat deltager)

14. mars, 2024

 

Denne uken leverte vi åpent Lean gult belte sertifiseringskurs til ASKO ØST AS, CNI, AS Røra Fabrikker, Coop Norge, K. Ekrheim, og SINTEF Energi AS.

 

Takk for engasjement og deltakelse, gode diskusjoner og for at dere anbefaler oss som kursleverandør med 5,8 av 6 poeng på evalueringen.

Gratis introduksjon til Lean med Lean hvitt belte sertifiseringskurs finner du her.

 

Noen kommentarer fra deltakerne på evalueringen:

  • “Syns det var veldig bra. Engasjert kurs holder(e). Inspirert til veien videre”

  • “Praktiske oppgaver var bra. Morsomt og lærerikt”

  • “Det var fin balanse mellom teori, praksis og pauser. Kursleder var lyttende og spilte oss gode. Flott opplevelse. ”

  • “Kurs inneholdt, dyktige ledere, fine folk. Fin opplevelse”

 

Vil du delta på åpent Lean sertifiseringskurs?

Sjekk ut kurskalenderen her!

 

Vår erfarne konsulent, Marny Østreng, var kursholder. Marny liker å jobbe med mennesker og spille kunden god. Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kunden har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.

 

Med Lean gult belte sertifisering skal deltakerne ha forståelse for grunn-elementene i Lean som drifts-strategi og kjenne flere verktøy og metoder som kan være en del av tankegangen og det daglige forbedringsarbeidet.

 

Gjennom Lean-spillet Case Gokart har deltakerne blitt kjent med og fått øve på verktøy og metoder som 5S, verdistrømsanalyse, prosesskartlegging, strukturert problemløsning og rotårsaksanalyse, PDCA og jobbet med tavlemøter og ikke minst funnet kilder til sløsing og funnet tiltak.

Lean spill gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet.

 

Tusen takk for 2 fine dager sammen i Oslo!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!

 

Vil du være med på åpent Lean sertifiseringskurs?  Sjekk ut kurskalenderen her!

Vi kan også holde bedriftsinternt kurs i din virksomhet. Ta kontakt!