Fart og spenning på Glamox med over 50 deltagere på Lean-spillet Case gokart.

“Veldig bra og lærerikt kurs.” (Sitat deltager)

29. april, 2024

Forrige uke gjennomførte vi 3 spennende og fartsfylte dager med  Lean-spillet Case gokart for totalt over 50 deltagere hos Glamox AS.

 

Vi gratulerer aktive og engasjerte deltakerne med sterk innsats!

 

Vi takker for god mottagelse, innholdsrike og hyggelige dager med høyt engasjement fra alle deltakere.

 

Vi er stolte av at deltagerne anbefaler oss som kursleverandør med 5,7 av 6 poeng på evalueringen!

 

Deltakerne jobbet sammen som et team, skapte flyt og ble etter hvert rasende gode til å bygge lego gokarter.

 

Noen kommentarer fra deltakerne på evalueringen:

“Interessant og morsomt”

“Passe fordeling mellom teori og praksis. Gokart byggingen gir god forståelse for temaet.”

“Bra kurs som gir god bevistgjøring av grunnleggende prinsipper.”

“Veldig bra”

 

Glamox er et norsk industrikonsern som utvikler, produserer og distribuerer profesjonelle belysningsløsninger for det globale markedet. Deres mål er å levere bærekraftige produkter og løsninger som forbedrer menneskers prestasjon og komfort.

 

Vår erfarne konsulent, Thor Eirik Lobben, var kursholder.  Han har bakgrunn fra forsvaret og har jobbet med salg og ledelse i flere roller og bransjer i 25 år.
Thor Eirik har fokus på godt og effektivt samspill som en suksessfaktor i Lean. Han er Certified DiSC® Trainer og Sertifisert Lean svart belte – Lean Manager MC. Thor Eirik jobber strukturert og målrettet med fokus på kundeverdi i prosessene.

 

Lean spill gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet.

 

Hovedoppgaven under “Case gokart” er å levere kundens gokarter laget av legoklosser. Utgangspunktet for spillet er en dårlig prosess som skaper en stresset situasjon og tilsvarende dårlige resultater. Deltagerne opplever også hvordan det er å få tredd nye rutiner nedover hodet til sammenligning med å få medbestemmelse til og påvirke prosessen.

 

Som et team, får deltagerne aktivt bestemme tiltak, implementere nye løsninger og evaluere resultatene av disse. I god Lean-ånd, er det deltagerne som tross alt vet hvor skoen trykker mest og sitter nærmest produksjonslinjen. Gjennom simuleringen erfarer og lærer deltagerne hvordan man jobber sammen som et Lean-team og får trene på enkle Lean ledelsesteknikker.

 

Tusen takk for at vi fikk komme til dere!

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!

 

Vil du utføre Lean-spillet case gokart i din virksomhet?

Det kan gjennomføres som egen workshop eller som en del av internt Lean gult belte sertifiseringskurs.

 

Sjekk ut kurskalenderen for neste åpne Lean sertifiseringskurs!