Vi gir tilbake til lokal-samfunnet med

Lean kompetanse på Mekkegarasjen!

 

Madisa Consulting har inngått et samarbeid med Mekkegarasjen i Trøgstad. Vi er syns det er veldig hyggelig at vi får lov til å være med på laget til den flotte gjengen på Mekkegarasjen.

 

Vi skal hjelpe disse flotte ungdommene med Lean kompetanse hvor de selv har bestemt målsetningen “Å få gjort mer”.

Det er gutta som styrer fremdriften og kommer med ideene selv i tråd med vår Lean filosofi: Medarbeidere som er med på å bestemme, skaper langsiktige resultater  og er mer motiverte til å ta ansvar for daglige kontinuerlige forbedringer.

 

 

Vi starter med å gå gjennom 5S på Mekkegarasjen. De 5 S’ene er:

  1. Sortere

  2. Systematisere

  3. Skinne

  4. Standardisere

  5. Sikre

Erfaringsvis er de 2 siste S’ene vanskeligst, så her vil vi sette inn ekstra fokus.

 

Videre ønsker gutta å lære mer om Lean ledelse. Gutta vil være bedre rustet til å møte arbeidslivet med sin Lean kompetanse. Gjennomsnittlig er det 50 ledige jobber som krever Lean-kompetanse på Finn.no.

 

 

Mekkegarasjen er et sosialt mekketilbud for ungdom i Trøgstad. Med Jon Anders Høntorp i spissen har de visjon om «å gjøre Trøgstad til Norges beste på trafikksikkerhet» innen 2020.

 

 

Gutta på Mekkegarasjen har gjort seg bemerket med de flotte grillene sine som selveste kongen har spist mat fra. Grillene er laget av defekte varmtvannsberedere og laget i samarbeid med kjendiskokken Arne Brimi. Les mer om Mekkegarasjen her.

 

Vi takker for tilliten og gleder oss til samarbeidet!

 

Gutta på Mekkegarasjen

Gutta på Mekkegarasjen