Madisa Consulting AS og

Level 9 Logistics AS har signert samarbeids-avtale

 

 

Siste logo fra espenMadisa Consulting og Level 9 Logistics skal samarbeide om å levere prosjekter innen LEAN og logistikk til logistikk- og produksjonsvirksomheter.

Level 9 Logistics og Madisa Consulting har overlappene kompetanse innen områdene logistikk, prosessutvikling og LEAN. Gjennom et samarbeid tilbyr selskapene prosjekter som både omfavner flere områder og hvor det er behov for flere ressurser.

 

Ved å kombinere våre tjenester, får våre kunder en bredere og mer komplett løsning for å effektivisere logistikken og øke lønnsomheten.

 

Level 9 Logistics leverer prosjekter med fokus på analyse, rådgivning, optimalisering, prosessutvikling og implementering av endringer innenfor logistikk. Prosjektene tilpasses kundens behov, men felles for alle prosjektene er økt lønnsomhet for kunde.

Level 9 Logistics har også spisskompetanse innenfor optimalisering og anskaffelse av transporttjenester og kan gjennom sine prosjekter dokumentere 15-25 % reduksjon i kundenes leveringskostnader.

Prosjekter levert av Level 9 Logistics skaper optimale logistikkløsninger som dekker kundenes behov og gir konkurransedyktige leveringskostnader.

 

Madisa Consulting AS er en profesjonell samarbeidspartner som leverer rådgivning innen LEAN, prosessutvikling og logistikk.

Madisa Consulting er sertifisert Lean Black Belt og tilbyr innføring og implementering av LEAN.

LEAN er en filosofi med fokus på kontinuerlige forbedringer som øker virksomheters lønnsomhet ved at alle aktiviteter skaper verdi for kunden og ved å sette medarbeiderne i sentrum.

Målet med LEAN er å jobbe smartere og mer effektivt med perfeksjonert kvalitet.

Metodikken handler om å forenkle, fjerne unødvendige aktiviteter (sløsing/tidstyver), gjøre de verdiskapende aktivitetene og fokusere på kontinuerlig forbedring.

 

Klikk her for mer informasjon om Level 9 Logistics AS.

Vi ser frem til en lysende fremtid og et godt samarbeid!