Gründer

grunderGründer og senior rådgiver Marny Østreng Unnli, har bred kompetanse og operasjonell ledererfaring innen Lean, prosesseffektivisering og logistikk fra internasjonale selskaper.

Marny har lang erfaring fra ulike posisjoner som forretningsarkitekt AX hos Assa Abloy Hospitality (AAH), fagkonsulent logistikk hos Ergogroup og logistikksjef for Polaris Norway.

Marny er sertifisert Lean Black belt. Hun har en bachelor i Business Administration med spesialisering i MIS fra Bowling Green State University i USA og oppnådde toppkarakterer (Deans list).

Marny har tatt med seg mange egenskaper fra toppidretten og er blant annet svært målbevisst, dedikert og strukturert. Hun liker å lede andre, spille på lag og spille andre gode. Hun er analytisk, meget løsningsorientert og fornøyd når oppgaver er implementert.

 

Toppidrett innen turn har resultert i titalls NM-titler, Amerikansk Universitetsmester (NCAA), Nr. 15 i EM, nr 18 i Mini-OL, Midt-Amerikansk universitetsmester (MAC), Nordisk mester, Nordeuropeisk mester og deltagelse i EM og VM.

Marny er gift og har 2 flotte barn. På fritiden liker hun å være sammen med familien og venner samt drive med fysisk aktivitet.