Madisa Consulting samarbeider med Høgskolen i Østfold!

HiØ

Vi er stolte over å fortelle at vi har inngått et samarbeid med Høgskolen i Østfold og Lean-guru, Dr. Gunnar Andersson, førsteamanuensis Industriell Innovasjon.

Sammen med høgskolen gjennomfører vi undervisning til ulike kunder. Vi har hjulpet HiØ ved flere anledninger og vil fortsette med å gjøre det fremover også. Vi har levert undervisning til Fredrikstad Næringsforening i Lean Forbedringshjulet, PDCA (Plan-Do-Check-Act). Som alltids var Lean-spill er viktig del av læringsprosessen.

Madisa Consulting arrangerer sammen med HiØ Lean-spill i PDCA for Fredrikstad næringsforening. Spillet var engasjerende, lærerikt og gøy.

Madisa Consulting arrangerer sammen med HiØ Lean-spill i PDCA for Fredrikstad næringsforening. Spillet var engasjerende, lærerikt og gøy.

Lean spill gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og «booster» motivasjonen. Dette var en meget engasjert gruppe som kom fra flere bedrifter i Fredrikstad-området.

Vi jobber også med en annen kunde via HiØ hvor fokuset er Lean og 5S (Sortere, Systematisere, Skinne, Standardisere og Sikre). 5S er en systematikk for å effektivisere egen arbeidsplass. I tillegg til undervisning som inkluderer teori, oppgaver og selvfølgelig 5S-spill, hjelper vi dem med det fysiske oppsettet. Kunden opplever fremdrift fra uke til uke. 5S gir resultater og vil gi kunden en bedre hverdag og økt prodktivitet. Vi gleder oss til å veilede og følge dem videre på Lean-reisen mot økt flyteffektivitet.

 

Samarbeidet med HiØ gir Madisa Consulting en unik erfaring og muligheter til å videreutvikle våre Lean-tjenester. Den økte kunnskapen kommer selvsagt våre kunder til gode. Vi er veldig takknemlige for dette samarbeidet og gleder oss til fortsettelsen.