Vi hjalp Europris Logistikk med oppstart av tavlemøter med ca. 170 deltagere

19.09.2018

 

⚡For en bragd!

I går hadde Europris Logistikk oppstart av tavlemøter med ca. 170 deltagere.

Dette ble gjennomført med imponerende begeistring og kunnskap av 22 ny-utdannede Lean-ombud. Gratulerer så mye! Lean-ombudene har fått 1 dags Lean introduksjon med Lean-spillet “Case gokart” Les mer om dette her. I tillegg har de fått skreddersydd opplæring i tavlemøter samt gjennomført en generalprøve før oppstart.

Nærmere 100 forbedringsforslag ble satt i “banken” for bearbeiding.  Dette gullet skal vi ta godt vare på og ta tak i slik at verdi-skaperne får en enda bedre dag på jobben.

 

Vi på Madisa Consulting er svært takknemlige for en vellykket gjennomføring. Sammen med Europris har vi vært sterkt involvert i planleggingen, utdannelse av personell og gjennomføring av opplegget.

Nå gleder vi oss til mange gode tavlemøter fremover.

 

Tavlemøter er pulsen i Lean og en effektiv metode for å holde fokus på kontinuerlig forbedring. 

87 % ønsker å forbedre resultater når de kan se det på en tavle*. 

Vi anbefaler alle arbeidsplasser og avdelinger å ha en egen tavle som er godt synlig og gjennomføre faste tavlemøter. Tavlemøtet varer som regel fra 5-15 min hvor deltageren står og deltar aktivt foran en tavle. Som leder er tavlemøtene en glimrende mulighet til å lytte til dine medarbeidere og spille dem gode.

Under tavlemøtet har vi fokus på målet vårt, status, hvordan vi kommer dit og hindringer underveis. Målinger bidrar til raskere reaksjon når noe ikke går som planlagt. Les mer om tavlemøter her.

 

Trenger du hjelp med Lean eller tavlemøter? Les mer her.

 

Bildet nedenfor viser et av mange tavlemøter hos Europris Logistikk denne dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kilde:
*http://www.pasientsikkerhetsprogrammet.no/aktuelt/nyheter/_attachment/4538?_download=false&_ts=15fdf0327b6