Vellykket frokostmøte med Lean inspirasjon i regi av Logma

13.10.2017

 

Logma inviterte sine medlemmer til Lean inspirasjon fredag 13. Oktober hvor Madisa Consulting AS var så heldige og fikk gjennomføre et Lean foredrag og et inspirerende Lean spill. Over 20 engasjerte deltagere fra ulike virksomheter deltok på frokostmøtet.

 

Daglig leder, Marny Østreng Unnli, ga 9 tips til hvordan man kan lykkes med implementering av Lean som driftstrategi og metode for å oppnå en kultur for kontinuerlige forbedringer.

Olivier Mueller fra Lantmännen Unibake Norway AS presenterte deres Lean reise med hovedfokus på «it is all about the people”.

Selv om Lean inneholder en stor verktøykasse med metoder som gir resultater, oppnås de virkelige store gevinstene når man involverer medarbeideren, skaper gjensidig tillit og arbeider med en å skape en kultur for kontinuerlig forbedring. Drømmesituasjonen er der hver og en medarbeider selv tar ansvar for å gjøre forbedringer hver dag. Dette var et aktuelt tema under begge foredragene.

 Marny fra Madisa Consulting gjennomførte også flyspillet hvor deltagerne sporty stilte opp og fikk en praktisk tilnærming til hvilke positive effekter bruk av standardisering gir.

I Lean så er standarden grunnlaget for morgendagens forbedring –ethvert avvik er en mulighet for å stabilisere eller forbedre resultatet slik at vi får en ny beste praksis.

Lean spill gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet.

 

Takk til alle deltagerne for at dere deltok og til Logma for at vi fikk gjennomføre foredraget og Lean-spillet. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!

Ønsker din virksomhet et Lean foredrag eller et Lean-spill?

Ta kontakt med Marny (Tlf: 92831395) for et godt tilbud! Les mer om Lean-spill her: https://madisaconsulting.no/lean-spill-case-gokart/