Spennende Lean-samarbeid med Fagskulen i Sogn og Fjordane hvor vi har levert undervisning på nett.

(3. Mai, 2021)

Foto: firda.no og Madisa Consulting AS

Vi har i samarbeid med Teamkonsult hatt gleden av å utvikle og gjennomføre Lean-kurs for Fagskulen i Sogn og Fjordane denne våren. Kurset har vært lagt opp med egenutviklet e-læring, samlinger på Zoom med undervisning, gruppeoppgaver og praktiske caser, samt gode diskusjoner. I tillegg ble «Dette er Lean» (Modig og Ålström) brukt aktivt som pensum. Kurset ledet fram til eksamen på 5 studiepoeng.

 

Det er morsomt å oppleve så aktive deltakere, også med digital undervisning. Kombinasjonen med e-læring, lærebok og digitale samlinger opplevde vi som både tidseffektiv og engasjerende.

 

Kurset fikk også god omtale i lokalpressen Firda, og en av deltakerne siteres «det har vore ein tankevekkar for kva som kan gjeras betre i bedriftene. Det har vore en augeopnar å sjå kva område ein kan bli betre på»

 

Vår erfarne konsulent, Thor Eirik Lobben, var kursholder. Han har  har bakgrunn fra forsvaret og har jobbet med salg og ledelse i flere roller og bransjer i 25 år. Thor Eirik har fokus på godt og effektivt samspill med kollegaer og forretningsforbindelser som en suksessfaktor i Lean, teamarbeid, salg og ledelse. Han er Certified DiSC® Trainer og Sertifisert Lean svart belte – Lean Manager MC. Thor Eirik jobber strukturert og målrettet med fokus på kundeverdi i prosessene.

 

Vi takker Fagskulen for et spennende oppdrag og for godt samarbeid i gjennomføringen.

 

Vil du være med på våre åpne Lean sertifiseringskurs?

Klikk her for å se kurskalenderen.