Høsten 2016 Lean sertifiseringskurs

15.12.2016

Entusiastiske deltagere under Case gokart på Lean gult belte sertifiseringskurs høst 2016.

Vi er stolte over rekordmange deltagere på høstens Lean sertifiseringskurs. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra våre kunder. 25 deltagere fra 20 bedrifter gir gjennomsnittlig 5,4 av 6 poeng hvor de anbefaler Madisa Consulting som kursleverandør. Les mer om våre referanser her.

Vi skal levere den beste kvaliteten i markedet på Lean sertifiseringskurs og evalueringene gjenspeiler at våre kunder er fornøyde. I tillegg har flere kunder valgt å gå videre fra Lean gult belte til de neste nivåene etter at de har vært med oss på kurs.

Gjennom Lean-spill skaper vi engasjement, glede og økt læring av ulike Lean-metoder. 5,4 av 6 poeng er scoren kundene  våre gir Lean spillene.

Formidlingsevnen til  kurs-instruktør, Marny Østreng Unnli scorer 5,5/6 poeng.

 

Glade grønt belte deltagere har fått sitt belte etter 4 intensive dager.

Vi ser den enkelte deltager og bruker et enkelt og folkelig språk.  Kurset inneholder en kombinasjon av lærerike og inspirerende Lean spill, diskusjoner, oppgaver, teori, business-caser, eksempler fra virkeligheten og filmer. Som Lean-eksperter vet vi at oppmerksomheten er høyest og læringen mest effektiv når man utfører selv og lærer bort til andre. Derfor er kurs-metodikken tilpasset disse prinsippene og blir benyttet i større grad ettersom vanskelighetsgraden på de ulike nivåene øker.

 

En stor takk til Lantmännen Unibake for at vi fikk komme på besøk og oppleve en Lean-virksomhet i verdensklasse.

På Lean svart belte sertifiseringskurs

gikk vi til gemba med 2 populære bedriftsbesøk:

  • Lantmännen Unibake Norway AS

  • Circle K Norge AS

Vi fikk også besøk av 2 gjesteforelesere som ble svært godt mottatt hos deltagerne:

  • Dr. Gunnar Andersson, førsteamanuensis Industriell Innovasjon Høgskolen i Østfold

  • Jon Anders Høntorp er R&D manager på Ekornes beds AS

 

Deltagere på Lean svart belte sertifiseringskurs besøkte Cirkle K og fikk se deres imponerende Lean-arbeid. Tusen takk for oss!

Tusen takk til hver eneste deltager for inspirerende dager på høstens Lean sertifiseringskurs!

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 3 nivåer: Lean gult, grønt og svart belte.

For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC!

Vil du være med på våre Lean sertifiseringskurs i 2017? Vi har åpnet for påmeldinger.  Klikk her for å se kurskalenderen.

 

Gjesteforeleser Dr. Gunnar Andersson fra Høgskolen i Østfold holdt et spennende og engasjerende innlegg om følgende tema: Hva kan vi lære av Toyota for å bli bedre på Lean-ledelse i Norge? Tusen takk for at du kom, Gunnar!

“Løs et reelt problem. Ta deg tid til å se helheten. Erkjenn feil og lær av dem.” Dette er noen av rådene fra dagens gjesteforeleser, Jon Anders Høntorp fra Ekornes Beds og innovasjonsklubben Klypa på Lean Svart belte sertifiseringskurs. Takk for at du delte dine gode råd om Lean startup og innovasjon til våre kursdeltagere, Jon Anders!