Over 100 deltagere fra Sparebank 1 Østfold/Akershus gir Lean-spillet “Case gokart” 5,5 av 6 poeng!

7.12.2016

Sparebank1 Østfold/Akershus har valgt oss som leverandør av Lean-spillet Case gokart sammen med Lean intro.Sparebank 1 Østfold/Akershus har valgt oss som leverandør av Lean-spillet Case gokart sammen med en Lean intro.

Denne høsten har over 100 medarbeidere deltatt på våre kurs.

Ivar A. Christoffersen, Prosjektleder LEAN og Kontinuerlig Forbedring, skriver følgende om høstens samarbeid:

“Vi kom i kontakt med Madisa Consulting gjennom gode referanser fra fornøyde kursdeltakere på LEAN spillet «Case Gokart».  Vi har nå gjennomført dette spillet 3 ganger, med til sammen over 100 medarbeidere.  Både engasjementet og tilbakemeldingene har vær svært gode, og vi opplevde Madisa Consulting (Marny Østreng Unnli) som både dyktig og engasjerende i gjennomføringen av disse lean-spillene.  En god mix av grunnleggende Lean teori og opplevde mestringsfølelse hos deltakerne har gitt oss en god start på en lang LEAN reise.”

Les mer om Lean-spillet “case gokart” her.

Lean spill gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet.

Vi er imponerte over innsatsen til deltagerne fra Sparebank1.

Vi takker for tilliten og ser frem til et fortsatt godt samarbeid!