Madisa Consulting publiserer Lean-artikler i Logistikk og Ledelse!

Madisa Consulting er Lean-entusiaster og har stor glede av å spre Lean-budskapet. Vi har hatt muligheten til å gjøre dette via det populære fagmagasinet, Logistikk & Ledelse. Magasinet har opplag på ca 6000 og enda flere lesere på nettsiden http://www.klikk.no/tungt/logistikk/.

Lean-artikkel på trykk i Logistikk & Ledelse.

Lean-artikkel på trykk i Logistikk & Ledelse.

Artikkelen “13 tips til Lean ledelse som skaper kultur for kontinuerlig forbedring” har 3 hele sider og reklamert for på forsiden. Vi har mottatt svært positive tilbakemeldinger på artikkelen. Nærmere 200 personer har bedt om å motta artikkelen på e-post gjennom vår verktøykasse.

Hvis du heller foretrekker å lese artikkelen på nett så finner du linken her: http://www.klikk.no/tungt/logistikk/leanledelse-1673481.ece

Selv om det er vanskelige økonomiske tider i Norge, er Lean er i vinden. Lean passer for både næringslivet og offentlig forvaltning. Lean er en driftsstrategi som engasjerer teamet ditt til å skape flyteffektivitet for kunden som syns gir resultater på bunnlinjen.

Det kommer flere artikler fra Madisa Consulting på trykk i Logistikk & Ledelse fremover så det er bare å følge med og glede seg.