Inspirerte deltagere ga 5,5 av 6 poeng på Lean gult belte sertifiseringskurs!

21.09.2017

 

Denne uken har vi gjennomført Lean gult belte sertifiseringskurs for deltagere fra Statnett, Husbanken, Rema Distribusjon, Europris, Team Verksted AS, Rakkestad og Sel kommune og flere til. Vi er stolte av at deltagerne anbefaler oss som kursleverandør med 5,5 av 6 poeng på evalueringen!

Vi bøyer oss i hatten og takker for aktive deltagere som deler sin kunnskap med gode spørsmål og innspill.

Vi gleder oss til fortsettelsen på Lean grønt belte sertifiseringskurs i oktober.

NB! Påmeldingsfrist er senest 6. Oktober. 

 

Noen kommentarer fra deltagerne:

“God introduksjon til Lean. Godt sammensatt gruppe. Artig med spill. Lærer godt på den måten.” Europris. 

“Veldig fornøyd med kurset. Lært og fått mye inspirasjon!” Rema Distribusjon.

“En utelukkende positiv opplevelse. Mange “take aways”. Husbanken.

 

Kompetansemålet for kurset er å oppnå forståelse av grunn-elementer i Lean som strategi og metodikk. Deltagerne fikk også innblikk i metoder og verktøy som kan bli en del av tankegangen i det daglige forbedrings-arbeid. Les mer her.

Under gult belte sertifiseringskurs gjennomføres det etterspurte Lean-spillet “Case gokart”Lean spill gir praktisk Lean trening og øker læringseffekten slik at kunnskapen kan benyttes til å videreføre forbedringsarbeidet i egen virksomhet. Det trigger konkurranseinstinktet, skaper entusiasme og “booster” motivasjonen. Lean spill gir også gode effekter for å bryte barrierer mot endringer i din virksomhet.

 

Vårt Lean sertifiseringsprogram består av 3 nivåer: Lean gult, grønt og svart belte.

For å bli sertifisert på de ulike nivåene, må kurset for hvert trinn gjennomføres og bestå skriftlig eksamen. Når det foregående nivået er utført, er du kvalifisert neste nivå og til slutt oppnås den høyeste Lean sertifiseringen, Lean svart belte! Med Lean svart belte sertifisering blir du også Lean Manager MC!

 

Kursene inneholder en kombinasjon av lærerike og inspirerende Lean spill, diskusjoner, oppgaver, teori, business-caser, eksempler fra virkeligheten og filmer. Som Lean-eksperter vet vi at oppmerksomheten er høyest og læringen mest effektiv når man utfører selv og lærer bort til andre. Derfor er kurs-metodikken tilpasset disse prinsippene og blir benyttet i større grad ettersom vanskelighetsgraden på de ulike nivåene øker.

Kursinstruktør, Marny Østreng Unnli, ser den enkelte deltager og bruker et enkelt og folkelig språk. Hun underviser også på HiØ. Som kursinstruktør blir hun betegnet som inspirerende og kunnskapsrik. Hun involverer alle deltagerne i læringsprosessen, lager god stemning og gir en helhetlig opplevelse hvor hun setter i gang tankeprosesser som bidrar til forbedringer hos kunden. Hun skaper også en atmosfære hvor kursdeltageren har det gøy samt føler trygghet til å delta aktivt og det øker læringseffekten.

 

Vil du være med på Lean gult belte sertifiseringskurs til våren? Les mer her. Meld deg på i dag for å sikre deg plass.

 

Takk til alle deltagerne for 2 fine dager! Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid.